ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.4.2019 | 02:00

Οχι

Οχι δεν πιστεύω στον θεο και στα θαυματα και οτι περπάτησε στο νερό και οτι πιάστηκε με εναν κρινο δηλαδη σαν να βλέπω ταινία φαντασίας.. δεν με πείθουν δυστυχώς και οι παπαδες και οι εκκλησίες μονο οργη μου φέρνουν .. δεν με ενοχλει οποιος πιστεύει είναι δικαιωμα του αλλα τοσα χρόνια τοσα μα τοσα χρονια δεν τον εχει δει κανείς δεν ξερει κανεις πως είναι και φυσικα έχουν ενα τρόπο να ηρεμούν και να κατευνάζουν το πλήθος πιστών.. ισως Θέλουμε κατι να πιστεύουμε και κάπου αλλα αν κοιτάξουμε λιγο ρεαλιστικά Δεν υπαρχει κατι οπως πχ αν παμε χειρουργείο και σωθούμε μας εσωσε ο θεος αν πεθάνουμε εκανε βλακεία ο γιατρός.. δεν ξερω αλλα δεν μπορω να πιστεύω σε θεωριες και ιστοριες..
3
 
 
 
 
σχόλια
Δηλαδή επειδή κανείς δεν τον έχει δει όπως λες, γι'αυτό και δεν πιστεύεις στην ύπαρξη του; Δεν μου λες.. έχεις δει ποτέ σου ας πούμε ζωντανά έκρηξη ηφαιστείου; Όχι θα μου πεις έχω δει βίντεο όμως.. και που ξες ότι δεν είναι φεικ; Και τι σε κάνει να πιστεύεις τόσο εύκολα ότι όλα όσα γράφει στην Αγία γραφή στην Καινή διαθήκη για τον Θεό είναι φεικ; Ότι είναι παραμύθια; Να ξες για να τον δεις πρέπει πρώτα να τον πιστέψεις αληθινά και όχι το αντίθετο.. επειδή όταν πεθάνεις, που θα πεθάνεις αργά ή γρήγορα θα εύχεσαι να είναι αλήθεια και να τον αντικρίσεις μπροστά σου αλλά θα είναι αργά.. αλλά αργά ή γρήγορα θα το μάθεις anyway
Ναι ενταξει κι εσυ γιατι θυμωνεις;;; θεωρεις τον ευατο σου πιο εξυπνο που εχεις καταλαβει κατι τετοιο;;; λες ακριβως τα ιδια που λενε ολοι οσοι ειναι της λογικης σου,,,, δεκτη απλα καποιοι καβαλανε το καλαμι και το παιζουν ανωτεροι //// μην βαδισεις προ τα εκει γιατι δεν ξερεις πως αλλαζουν τα πραγματα!!!
Όλα αυτά είναι εντελώς συμβολικά, έχουν στόχο όχι να παραθέσουν ιστορικά γεγονότα, αλλά να δώσουν προς κατανόηση έννοιες που αδυνατεί να συλλάβει ο καθένας (ειδικά οι άνθρωποι που δεν είχαν πρόσβαση στη μόρφωση-αυτό όμως δεν τους έκανε ακατάλληλους υποψήφιους πιστούς...). Κρατάς ό,τι σου ταιριάζει, ακούς σαν παραμυθάκι ό,τι σου φαίνεται παράλογο. Ισχύει για όλες τις θρησκείες. Ακόμα και για τους άθεους.