ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.4.2019 | 22:01

Είναι αχόρταγος;

Συναντιόμαστε μόνο για σεξ αλλά μας αρέσει να προκαλούμε πολύ ο ένας τον άλλον και κάποιες φορές να λέμε και για τις υπόλοιπες κατακτήσεις μας με το αντίθετο φύλο, αλλά μερικές φορές αυτός το παρακάνει. Μου λέει πως κάνει σεξ με άλλες γυναίκες (είναι εντελώς διαφορετικό να περιγράψεις ένα φλέρτ που σου έκανε κάποιος και εντελώς διαφορετικό να περιγράφεις το σεξ). Γυναίκες για όλα τα γούστα:αρκετά αδύνατες ή ζουμερές, μικρές ή ακόμα και μεγαλύτερες σε ηλικία, κουκλάρες ή ακόμα και ασχημούλες αρκεί να έχουν κάποιο ωραίο σημείο πάνω τους... Σαν να μην έχει όρια αυτός ο άνθρωπος! Είναι 40 χρονών και οχι κανά παιδί που ξεκινάει τώρα την ερωτική του ζωή και ψάχνεται για να δει τι τύπος γυναίκας του αρέσει! Αυτό το λέω επειδή δεν βλέπει μόνο εμένα αλλά ανάλογα τα κέφια του μπορεί να δει κάποια ζουμερή κοπέλα ή κάποια που κάνει τρελά κόλπα στο σεξ ή κάποια μεγαλύτερη κλπ.Καταλαβαίνει οτι τσιμπάω και ζηλεύω (είμαι και λίγο καψούρα μαζί του αρκετά χρόνια), αλλά δεν το σταματάει και το συνεχίζει. Είμαι και εγω άνθρωπος που δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω και με το παραμικρό που μου λέει για κάποια άλλη αμέσως αρπάζομαι και ξεκινάω γκρίνια και ζήλεια μαζί... Όταν έχω προσπαθήσει να τον παίξω με το ίδιο νόμισμα, οτι και καλά να περιγράψω και εγω για το πως κάνω σεξ με άλλους άνδρες, αμέσως νευριάζει και με κατηγορεί οτι δεν μου αρκεί μόνο αυτός ερωτικά και οτι ψάχνομαι και αλλού, λες και θέλει αποκλειστικότητα την στιγμή που αυτός δεν μπορεί να μου την προσφέρει...Το θέμα είναι οτι με νευριάζει και στεναχωρεί πολύ όλο αυτό, όταν τον χάνω για ώρες σκέφτομαι οτι κάποια έχει πάει να δει και πραγματικά γίνομαι χάλια. Αλλά πιο πολύ νευριάζω με τον εαυτό μου επειδή απο την μία δεν έχω το θάρρος να εξαφανιστώ απο την ζωή του και να μην του απαντήσω ποτέ ξανά και σε τίποτα και απο την άλλη το οτι δεν είμαι άξια να βρω κάποιο παλικάρι που να έχει μάτια μόνο για μένα, είτε θα πέφτω σε δεσμευμένους είτε σε κάτι αντίστοιχο με αυτόν.
6
 
 
 
 
σχόλια
Δεν λεω ότι δεν μπορεί να υπάρχει αλλα.. Σαν πολύ γαμ.. της γειτονίας μου ακούγεται.. Μήπως … λεω μήπως υπάρχει περίπτωση οι εμπειρίες που σου λεει να είναι εμπειρίες στο κεφάλι του κ μονο…? το πανω…? για να σε κανει να κόλλας κ να ζηλεύεις? Ενώ στην πραγματικότητα ειναι τύπου "looser" αλλα το κρύβει? Είχες καμία επαφή με αυτές της κοπέλες.. Υπάρχουν? Η ειναι απο το χωριό? Γιατι κ αυτο μια κλασσική τακτική ειναι. κ το παραδέχεσαι στο τέλος... λες οτι οταν του παίζεις το ίδιο νόμισμα νευριάζει... κ ολα τα σχετικά. Προσωπικά εχω κανει free σχέσεις... (σχεδον παντα αποτυχαίνουν..) αλλα δεν ζήλεψα ποτέ γιατι είχα κ άλλες... ουτε αυτήν πείραζε μεχρι που... αυτή έπαψε να εχει... κ αρχίσαν τα νευρά απο μεριά της....
Μέχρι να αγαπήσεις και εκτιμήσεις πραγματικά τον εαυτό σου θα είσαι στον έλεγχο του τυπά.Τώρα όσον αφορά ότι πάντα σε κάτι τέτοιους ή δεσμευμένους πέφτεις..χμμ..μάλλον κάτι παίζει με τα κριτήρια σου .
Το θέμα δεν είναι ότι αυτός δεν έχει όρια. Το θέμα είναι ότι εσύ δεν του βάζεις όρια. Δε βάζεις όρια στη σχέση σας! Αν νιώθετε καλά με αυτή τη συμφωνία που έχετε κάνει, είναι ωραία, απλά για να νιώθεις κι εσύ καλά χρειάζεται να αναθεωρήσετε λίγο κάποιος κανόνες! Δε θέλεις να σου μιλάει για τις σεξουαλικές του εμπειρίες, δε σου αρέσει, σε προσβάλει. Του το λες. Όχι με γκρίνια και ζήλεια. Αυτά απλά του δίνουν τροφή να συνεχίσει την ίδια συμπεριφορά. Αυτός αυτό θέλει να πετύχει, να σε κάνει να ζηλεύεις, και παίρνει επιβεβαίωση όταν σε βλέπει να ζηλευεις. Αλλά εσύ δε ζηλεύεις απλά, θιγεσαι. Να τον πιάσεις να του μιλησεις. Τι θες και τι δε θες. Δεν περιμένουμε από τους άλλους να μας σκεφτούν και να μας προστατεύουν ώστε να μην πληγωνομαστε, προστατεύουμε εμείς τον εαυτό μας.