Κουρουμπλής: «Ίσως ήταν λάθος η συνάντηση με Αμβρόσιο»

Κουρουμπλής: «Ίσως ήταν λάθος η συνάντηση με Αμβρόσιο» Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Στην παραδοχή ότι ίσως ήταν λάθος η συνάντησή του με τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο προχώρησε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Μιλώντας στην ΕΡΑ, ο πρώην υπουργός ανέφερε πως «οι απόψεις μου για τη Δημοκρατία είναι γνωστές, μπορεί να ήταν λάθος, αλλά δεν σημαίνει ότι οι απόψεις μου αλλοιώθηκαν επειδή έγινε αυτή η συνάντηση, έχω πάντα τις ίδιες ιδέες και τις ίδιες απόψεις για όποιους εκφράζουν απόψεις μισαλλοδοξίας, αφού και στη Δημοκρατία και στην Ορθοδοξία η μισαλλοδοξία δεν είναι αποδεκτή».

Σε ό,τι αφορά τις επικείμενες ευρωεκλογές είπε ότι η απειλή για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι η ΝΔ, αλλά η αποχή, συμπληρώνοντας ότι η συσπείρωση στον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι σήμερα είναι στο 45% εν αντιθέσει με της ΝΔ που φτάνει στο 85%.

Σημειώνεται πως η συνάντηση του Παναγιώτη Κουρουμπλή με τον μητροπολίτη Αμρβόσιο έχει προακαλέσει έντονες αντιδράσεις στον ΣΥΡΙΖΑ, με πολλά στελέχη να τοποθετούνται μάλιστα δημόσια.  

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΛΒΕΡΤΟΣ ΜΟΝΑΚΟ

Πολιτική / Στην Ελλάδα ο πρίγκιπας Αλβέρτος Β' του Μονακό: Συναντήθηκε με Μητσοτάκη και Τασούλα

Κατά τις συναντήσεις, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις πρωτοβουλίες της χώρας για βιώσιμη διαχείριση του θαλάσσιου πλούτου και τον ρόλο της Μεσογείου ως κοινού σημείου αναφοράς
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό για την παγκόσμια οικονομία να διασφαλιστεί ότι τα Στενά θα παραμείνουν ανοιχτά»

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή έγιναν στο πλαίσιο συνάντησής του με τον αντιπρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Χουσεΐν αλ-Σεΐχ
THE LIFO TEAM
ΒΟΥΛΗ LIVE ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης από Βουλή: Νομοθετική πρωτοβουλία για επιτάχυνση υποθέσεων που αφορούν πολιτικά πρόσωπα

«Οσα εσείς καταγγέλλετε κ. Ανδρουλάκη, ο ΟΟΣΑ τα χαιρετίζει» είπε ο πρωθυπουργός προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ που είχε ζητήσει την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια