Κουρουμπλής: «Ίσως ήταν λάθος η συνάντηση με Αμβρόσιο»

Κουρουμπλής: «Ίσως ήταν λάθος η συνάντηση με Αμβρόσιο» Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Στην παραδοχή ότι ίσως ήταν λάθος η συνάντησή του με τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο προχώρησε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Μιλώντας στην ΕΡΑ, ο πρώην υπουργός ανέφερε πως «οι απόψεις μου για τη Δημοκρατία είναι γνωστές, μπορεί να ήταν λάθος, αλλά δεν σημαίνει ότι οι απόψεις μου αλλοιώθηκαν επειδή έγινε αυτή η συνάντηση, έχω πάντα τις ίδιες ιδέες και τις ίδιες απόψεις για όποιους εκφράζουν απόψεις μισαλλοδοξίας, αφού και στη Δημοκρατία και στην Ορθοδοξία η μισαλλοδοξία δεν είναι αποδεκτή».

Σε ό,τι αφορά τις επικείμενες ευρωεκλογές είπε ότι η απειλή για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι η ΝΔ, αλλά η αποχή, συμπληρώνοντας ότι η συσπείρωση στον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι σήμερα είναι στο 45% εν αντιθέσει με της ΝΔ που φτάνει στο 85%.

Σημειώνεται πως η συνάντηση του Παναγιώτη Κουρουμπλή με τον μητροπολίτη Αμρβόσιο έχει προακαλέσει έντονες αντιδράσεις στον ΣΥΡΙΖΑ, με πολλά στελέχη να τοποθετούνται μάλιστα δημόσια.  

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Παρίσι ο Σι Τζινπίνγκ: Συναντήσεις με Μακρόν και φον ντερ Λάινεν για εμπόριο και Ουκρανία

Διεθνή / Στο Παρίσι ο Σι Τζινπίνγκ: Συναντήσεις με Μακρόν και φον ντερ Λάινεν για εμπόριο και Ουκρανία

Η Κίνα επιδοτεί μαζικά την κατασκευή προϊόντων, με αποτέλεσμα την υπερπροσφορά κινεζικών προϊόντων κι αυτό δεν θα το ανεχτούμε, καταγγέλει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια