ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.4.2019 | 11:59

Δεν μπορω να τον καταλαβω

Κοντα στα 37 και οι δυο... μιλαμε μονο απο κινητο εδω και τρεις εβδομαδες... δεν εχουμε βρεθει απο κοντα. Εχει κατι που δεν το εχω συναντησει σε αλλον... νιωθω να με τρελαινει... τον θελω τοοοσο πολυ και ας μην τον ξερω. Δε μιλαει για τη ζωη του ουτε για τη δουλεια του... δε θελει... μου ειπε μονο οτι ειναι ιδιωτικος υπαλληλος. Χτες το βραδυ τον πιεσα αρκετα να μου μιλησει και μου εγραψε ακριβως "Το ανθρωπινο μυαλο και οι λαβυρινθοι της μνημης καλη μου δυστυχως δεν ειναι μετρησιμα. Αντιστοιχα και η εκφραση. Αλλιως πολλα πραγματα θα ηταν κατανοητα. Δεν υπαρχει μεγεθος και λογικη. Για αυτο προτιμω το δικο μου συντακτικο. Και ας μη το καταλαβαινουν οι περισσοτεροι. Διοτι αν κανω λαθος εγω ξερω παντα τι φταιει. Ακομα και αναμεσα σε ατελιοτες γραμμες. Οι δικες μου ροες οσο συνθετες και αν ειναι φαινονται πιο απλες απο αυτες της ανθρωπινης ψυχοσυνθεσης. Για αυτο μη με πιεζεις σε παρακαλω". Τι ειναι παλι αυτο? Γιατι ακομα μια φορα δεν μπορω να τον καταλαβω? Του εχω δειξει πολλα σημαδια. Θα με τρελανει τελικα...
36
 
 
 
 
σχόλια
Δεν πολυκοβεται απλά βολεύεται. Είναι ακατανόητος , αρλουμπολογος και το παίζει ψαγμενος.Αν ενδιαφερόταν πραγματικά δεν θα ασχολούνταν με το δικό του συντακτικό όπως σου είπε.Δεν θα ήταν παρτακιας.
Χαχαχα το τερμάτισε για να μην πει ότι έχει οικογένεια και ψάχνει μια ξεπετούλα. Συγγνώμη κορίτσι μου, δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω λάθος. Επόμενο βήμα “σε αγαπώ”, σεξ και μην τον είδατε τον Παναή.
Κι ένα "είσαι πολύ ξεχωριστή για μένα. Ένιωσα την σύνδεσή μας καλύτερα κι από αυτήν που έχω για το ίντερνετ. Φθόνος. Αγάπη. Απάτη. Λέω αυτά που καταλαβαίνω εγώ γιατί έτσι αναγνωρίζω την αλήθεια τους. Οι υπόλοιποι απλά στέκονται στις λέξεις μου και χάνουν την ουσία. Εσύ όμως. Εσύ. Ω ναι εσύ. Εσύ με καταλαβαίνεις και για τον λόγο αυτό θέλω να ενώσουμε τα σαρκία μας όπως το πνεύμα μας, να εκτονωθουνε τα φορτία μας. "Τι, όχι;
Τελικά θέλει να εκτονωθεί, δεν πολυκόβεται, βολεύεται (με τι ακριβως); Ας καταλήξουμε καπου γιατί όλα αυτά είναι αντιφατικά. Επίσης που λέει για αγάπη; Δεν είδα κατι σχετικό. Έχει κάποιος την ικανότητα να γνωρίζει τη συζήτηση; Για αυτό ο άνθρωπος βγάζει αυτή την εσωστρέφεια. Άδικο έχει;
@Connection_has_been_lostΕσύ είσαι; Έλα μολόγα, μια οικογένεια είμαστε! Λοιπόν είτε είναι ένας δεσμευμένος που την δουλεύει ψιλό-γαζί είτε ένα άτομο που έχει θέματα ψυχολογικά τα οποία όχι μόνο δεν αντιλαμβάνεται και συνεπώς δεν θέλει να λύσει, αλλά τα προστατεύει λες και αυτά του δίνουν αξία εμένα προσωπικά μου κάνει κακή εντύπωση. Σ΄όλες τις περιπτώσεις δεν έχουμε να κάνουμε με ψαγμένο άτομο ή αν είναι ψαγμένο έχει τόσες ανασφάλειες που καταλήγει να λέει ημικατάληπτες βλακείες αντί να φερθεί με την ωριμότητα που θα άρμοζε στην ηλικία του και να εξηγήσει τα πράγματα ως έχουν με τρόπο που να θέλει να τον καταλάβει ο δέκτης ( δηλαδή προσαρμόζομαι στον συνομιλητή και δεν προσπαθώ να τον ματαιώσω δήθεν έντεχνα). Εσύ προτρέπεις την γράφουσα να κάτσει να αποκωδικοποιήσει τι ακριβώς; Αν πρέπει να λυθεί ο 37χρονος αυτό το χρωστάει ο ίδιος στον εαυτό του κι αν δεν μπορεί μόνος του, τόσοι ειδικοί υπάρχουν που μας βοηθάνε να ξεκλειδωθούμε όταν δεν μπορούμε να διαχειριστούμε ολομόναχοι κάποιες δυσκολίες. Αλλά μπορεί και να μη θέλει,τότε κάνει πολύ καλά που δεν μπλέκει με κανέναν γιατί θα είναι ζημιογόνος. :) Οπότε για την εξ, είτε δεσμευμένος, είτε ψωνισμένος, είτε μπερδεμένος, είτε, είτε, ας συγκρατήσει ότι ο ελάχιστος σεβασμός που μας οφείλει ο άλλος όταν επικοινωνούμε μαζί του είναι στα σημεία που απαιτείται μια ξεκάθαρη και κατανοητή απάντηση να δίνεται αυτή, τελεία και παύλα.
@Stemar έχουμε διαβάσει/ακούσει διάφορα. Συνήθως γνωρίζουν ότι λένε παπάτζες και απλά τυγχάνει να στροφάρουν όντως και να λένε εκεί που θέλουν πολύ εύστοχα πράγματα και τσουπ γεννιέται ο μύθος ότι ο τυπάς είναι διάνοια και όσα λέει σωστά και βαθιά κι αν δεν καταλάβουμε, τότε είμαστε απλά χαζές. Δοκιμασμένο και πιάνει σχετικά συχνά, με καλό πλασάρισμα πάντα, σε όσες δεν έχουν πετύχει ξανά τέτοιον τυπά. ;)
Άνια είναι απλώς ένας παντρεμένος που τη δουλεύει ψιλό γαζί. Με την πείρα που έχω τώρα θα απαντούσα: «Ωωωω κι εγώ αισθάνομαι τόσο πολλά για σένα που δε θέλω να αφεθώ και να ρισκάρω τη σχέση μου με τον άντρα μου» και διάφορες τέτοιες παπαρολογίες για να αισθανθεί ασφαλής και να πει την αλήθεια.
Τελικά είμαι εγώ και πρέπει να ομολογήσω ή δεν είμαι και δίνω συμβουλες στην εξ;! Απο που συμπαιρανες όλα αυτά που γράφεις; Πως ξέρεις τι χρειάζεται και τι ψάχνει ο καθένας; Αν πάμε με αυθαίρετα συμπεράσματα, εξίσου αερολογίες μπορει να χαρακτηριστούν και αυτά που λες εσύ. Και παρατηρώ πως εκείνοι που κατακρίνουν όσους υποτίθεται οτι κολλάνε ταμπέλες στους άλλους, είναι οι πρώτοι που το κάνουν.
Δεν έχετε βρεθεί από κοντά, δεν σου έχει μιλήσει για τον εαυτό του, δεν ξέρεις τίποτα για αυτόν, δεν μιλάει ξεκάθαρα αλλά πετάει αερολογιες νομιζωντας ότι πουλάει σαν μυστήριος. Κάνει μπαμ για παντρεμένος -δεδμευμενος. Αλήθεια τι σόι πίεση ένιωσε, επειδή μετά από τρεις βδομάδες του έκανες ερωτήσεις για να τον γνωρίσεις καλύτερα;
Πραγματικα με απογοητεύει το πόσο επιφανειακά κρίνουμε ανθρώπους και πόσο εύκολα κολλάμε ταμπέλες. Η φίλη δεν μας είπε τι της έχει πει αλλά μόνο όσα δεν ξέρει. Αλλιώς δεν θα μιλούσε μαζί του 3 εβδομάδες. Ούτε ο συγκεκριμένος άνθρωπος μαζί της.Προφανώς τον πίεσες πολύ αγαπητή φίλη και όχι μόνο αρκετά. Και σου απάντησε σε όλα. Με το δικό του τρόπο. Αυτή είναι η δουλειά του ή κάτι συναφές:https://www.youtube.com/watch?v=y6NSdGL8czwhttps://www.youtube.com/watch?v=t5trXhAmWWkΈτσι νοιώθει. Έκανε σύγκριση της δουλειάς του με τους ανθρώπους και για την ακρίβεια σύγκρινε τους υπολογιστές με τους ανθρώπους (μετρήσιμη μνήμη προγράμματος - heap size, συντακτικό προγράμματος, ατελειωτες γραμμές κώδικα, ροές δεδομένων...).Κάτι τον έχει απογοητεύσει, ίσως πικράνει, ίσως και αποξενώσει. Για αυτό κλείστηκε στον εαυτό του. Στη δουλειά του. Σου είπε οτι έχει απογοητευτεί από τους ανθρώπους. Ίσως από την επιφάνεια, από την υποκρισία, από το ψέμα, από πολλά. Ίσως να είναι και μόνος του από κάθε άποψη. Αλλά δεν βγήκε σε ένα site να κλαίγεται και δεν το έκανε ούτε σε εσένα.Ξεκίνα στέλνοντάς του τα 2 link. Εντυπωσίασέ τον εσύ. Δε θα το περιμένει. Πες του οτι έχεις καταλάβει πως νοιώθει. Ερεύνησε τη δική του ψυχοσύνθεση και δείξε του οτι ενδιαφέρεσαι για αυτόν. Μην περιμένεις να μιλήσει μόνος του, δεν πιστεύω οτι θα το κάνει. Εσύ θα πρέπει να τον ξεκλειδώσεις αν βέβαια σε ενδιαφέρει. Για το πως δεν μπορεί να το ξέρει κανείς αλλά τα σημάδια που λες οτι του έχεις δείξει είναι για παιδάκια. Αν θέλεις κάτι τέτοιο, θα συμφωνήσω με τα υπόλοιπα σχόλια. Απλά φύγε. Αν όμως έχεις υπομονή, τότε αξίζει να ασχολήθείς. Μην εγκαταλείψεις
Ποτέ δεν έχει σημασία τι λέει κάποιος. Ούτε ποιος είναι. Το μόνο που μετράει είναι που βασίζεται. Αυτό και μόνο χαρακτηρίζει μια άποψη και αυτόν που την εκφράζει. Δε θα ήθελα να το αναλύσουμε άλλο.
Όχι να το αναλύσουμε. Με ενδιαφέρει να μάθω.Κάποτε κάποιος μου είπε εγώ την σχέση την βλέπω ως πόλεμο, δεν τον ρώτησα, αλλά δεν κατάλαβα ποτέ τι εννοούσε.
Συγνώμη Sweet αλλά το θέμα των σχέσεων και ειδικότερα της επικοινωνίας είναι μια μεγάλη συζήτηση που δεν προλαβαίνω να κάνω ποστάροντας και ακόμα περισσότερο δεν έχω τη διάθεση να την κάνω εδώ. Σε οτι με αφορά λειτουργώ και δουλεύω πρώτα με τη λογική. Ειδικά για τις σχέσεις, υπάρχουν σίγουρα άλλοι, που το έχουν καλύτερα το θέμα από εμένα. Κλείνοντας και αν θέλεις τη γνώμη μου, όταν ακούς μια άποψη, διερεύνησε το υπόβαθρό της. Αν το υπόβαθρο δεν είναι αξιόπιστο, αγνόησέ την, ακόμα και αν εκφράζει τη μάζα.
Σας ευχαριστω ολους για το χρονο σας αλλα αυτο το σχολιο ειναι αυτο που χρειαζομαι πραγματικα. Δεν ειμαι σιγουρη τι ακριβως πρεπει να του πω... μπορεις σε παρακαλω να μου εξηγησεις; εχω αναγκη να καταλαβω. Και οτιδηποτε εχεις καταλαβει που μπορει να βοηθησει. Αν μπορεις εστω και λιγα πραγματα... θα ημουν υποχρεη... [email protected]
Εγραψε οοοολη αυτη τη πατατα (που ουτε ο ιδιος καταλαβε) για να καταληξει στο τελος με "μη με πιεζεις σε παρακαλω", ολο αυτο για να μη αποκαλυψει ΤΙΠΟΤΑ για τη ζωη του. (Τι λες να κρυβει?) Και εσυ απ την αλλη λες οτι μιλατε 3 εβδομαδες...χμ, και συνεννοειστε κανονικα?Δηλαδη για να καταλαβω,ισχυριζεσαι οτι καταφερνεις να κανεις διαλογο με αυτο το ατομο και να σου αρεσει κιολας? μη χειροτερα! Αν προσπουσε αντρας με ριξει με αυτου του ειδους τον προλογο θα ξερνουσα,θα γελουσα,θα τον εκανα μπλοκ και θα αηδιαζα,ταυτοχρονα!
Πωωωωωωωω!!! Ψαγμένος! Και μυστηριώδης! Και ανάθεμάμε-αν-καταλαβαίνει-και-ο-ίδιος-τι-γράφει!Αλλά θα μου πεις, σ' έχει στα κάρβουνα με τις ακατανόητες κουλτουροπαπ@ριές; Σ' έχει. Ο σκοπός του, επετεύχθη.