ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.4.2019 | 17:49

Απόρριψη λόγω έρπη

Καλησπέρα σε όλους! Διαβάζω καιρό τις εξομολογήσεις σας αλλά δεν είχα ποτέ το θάρρος να γράψω κάτι δικό μου.Έβγαινα με ένα παιδί εδώ και 2 βδομάδες και περνάγαμε πολύ όμορφα. Όταν είδα ότι η σχέση πήγαινε να προχωρήσει παρακάτω τον ενημέρωσα πως έχω έρπη στην κάτω περιόχη.Εκείνη την στιγμή το πήρε πολύ χαλάρα και δεν έδειξε ότι τον πειράζει. Την επόμενη ημέρα έλαβα ένα κατεβατό που έληγε την "σχέση μας" επειδή φοβόταν μην του το μεταδώσω (το οποίο και σέβομαι).Αυτό δεν αλλάζει όμως το πόσο άσχημα νιώθω αυτή την στιγμή, είναι άλλο να σε απορρίπτει κάποιος επειδή δεν ταιριάζετε κτλ και άλλο λόγω έρπη. Δεν κρύβω ότι μου έχει δημιουργήσει φόβο πλέον και δεν ξέρω αν θα ήθελα να μπω ξανά στην διαδικασία να γνωρίσω κάποιον, να μου αρέσει και με το που το πω για τον έρπη να εξαφανιστεί. Απλά η γνώμη μου για το συγκεκριμένο θέμα είναι ότι ποτέ δεν ξέρεις τι ΣΜΝ μπορεί να έχει ο αλλός καθώς μπορεί α) να μην το ξέρει ή β) να στο κρύψει.Το να σε ενημερώσει κάποιος για κάτι τέτοιο πιστεύω πως δείχνει πολλά για τον χαρακτήρα του. Εσείς θα απορρίπτατε κάποιον/κάποια που σας αρέσει για αυτόν τον λόγο; Υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που έχει περάσει κατί παρόμοιο; Αναμένω τις δικές σας εμπειρίες :)
3
 
 
 
 
σχόλια
Συμμεριζομαι και καταννοω απολυτα την θεση την οποια βρισκεσε και ξερω οτι δεν ειναι ευχαριστη..Δυστυχως καποια πραγματα λεμε οτι δε θα μας τυχουν ποτε και να που μας τυχαινουν και δεν μπορουμε να το χωνεψουμε.Μη δινεις σημασια στους πικροχολους γνωριζω απο πρωτο χερι πως σχολιαζουν ή τι νομιζουν οταν τους λες ο,τι εχεις ερπη.Οταν το εκμυστηρρευτηκα σε καποιον με ρωτησε αν εκανα απο την ιδια συριγγα ναρκωτικα,δηλαδη ελεος δεν υπαρχει,αμεσως θα σκεφτουν οτι πηγαινες με την μια και με την αλλη και οτι δεν προσεχες και οτι εκανες βλακειες και ενα σωρο αλλα..και οταν σε εχουν προσβαλλει οσο παει και δεν παει τους ζητας απλα να ενημερωθουν για να μην λενε μπουρδες..τι να πω..καλη δυναμη
Είχα κολλήσει ΣΜΝ από κοπέλα που μου είχε δείξει εξετάσεις και ήταν αρνητικές. Είχε κάνει όμως τις εξετάσεις πολύ νωρίς με αποτέλεσμα να δείξει αρνητικό. Ε, βασισμένος στις αρνητικές εξετάσεις, έτυχε μια φορά να γίνει κάτι χωρίς (ζήτημα μερικών δευτερολέπτων μέχρι που έβαλα προφυλακτικό). Μερικές μέρες μετά τα πρώτα συμπτώματα ήρθαν και ταλαιπωρήθηκα και ξοδεύτηκα στην θεραπεία.Κάνα δίμηνο μετά την θεραπεία, υπήρξε παιχνίδι με άλλη κοπέλα και το πρώτο πράγμα που έκανα είναι να την ενημερώσω για το ότι είχα/έχω ΣΜΝ και πως πρέπει να κάνω πάλι εξετάσεις σε κάνα μήνα για 100% σιγουριά. Υπήρχαν δυο ενδεχόμενα: Να μην γίνει τίποτα ή να το σεβαστεί και να βρούμε λύση. Το σεβάστηκε και δεν υπήρξε πρόβλημα. Μάλιστα το εκτίμησε πολύ.Εν κατακλείδι: Καλά έκανες και τον ενημέρωσες. Κακό θα ήταν αν δεν τον ενημέρωνες καν και τον κόλλαγες για εγωιστικούς λόγους. Σε τιμά αυτό γιατί ξέρεις ότι θυσιάζεις πολλά.
Πρίν λίγο καιρό είχαμε έναν εξομολογούμενο που είχε κολλήσει έρπη εν αγνοία του γιατί η κοπέλα του το είχε κρύψει. Το θεώρησα απλά τραγικό από μέρους της. Το ότι τον ενημερώσες ήταν το καλύτερο που μπορούσες να κάνεις και μπράβο. Και να συνεχίσεις να το κάνεις στους επόμενους συντρόφους σου. Είναι απαράδεκτο λάθος να παίρνουμε την υγεία του άλλου στο λαιμό μας από εγωισμό και φόβο απόρριψης. Θα τα έχεις αυτά δυστυχως,ναι. Πρεπει να σαι προετοιμασμένη για όλα.Ειναι όμως χρέος σου να είσαι παντα ξεκάθαρη απέναντι στον άλλον.