«Σας έχω γραμμένους»: Οργή Μπακογιάννη για τις χυδαιότητες κουκουλοφόρων για τον τάφο του πατέρα του

«Σας έχω γραμμένους»: Οργή Μπακογιάννη για τις χυδαιότητες κουκουλοφόρων για τον τάφο του πατέρα του Facebook Twitter
EUROKINISSI
3

Χυδαία μηνύματα για τον Παύλο Μπακογιάννη, φώναξαν κουκουλοφόροι αντιεξουσιαστές στα Εξάρχεια, προκαλώντας την οργισμένη απάντηση του γιου του, Κώστα Μπακογιάννη. 

«Σε εσάς που μας την πέσατε με συνθήματα για τον τάφο του πατέρα μου, σας έχω γραμμένους» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Μπακογιάννης, αργότερα στο Facebook. 

Η φραστική επίθεση σημειώθηκε την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων της περιοχής, στις οδούς Ακαδημίας και Θεμιστοκλέους, παρουσία του υποψήφιου δημάρχου. 

Παύλος Μπακογιάννης, δημοσιογράφος με αντιστασιακή δράση κατά τη διάρκεια της δικτατορίας και πολιτικός, εκλεγμένος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, έχασε τη ζωή του στις 26 Σεπτεμβρίου του 1989, όταν δολοφονήθηκε από την τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη».

Η συγκέντρωση διαλύθηκε μετά από επίθεση ομάδας νεαρών με νεράντζια και αβγά. Οι αναρχικοί φώναζαν συνθήματα και οι κάτοικοι αποχώρησαν.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη:

«Θεμιστοκλέους και Ακαδημίας. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατοίκων των Εξαρχείων για το δικαίωμά τους στην ασφάλεια.

Σε εσάς που μας την πέσατε με συνθήματα για τον τάφο του πατέρα μου, σας έχω γραμμένους.
Στους αρμόδιους που δεν μερίμνησαν, για ακόμη μία φορά, για την ασφάλεια των κατοίκων, ντροπή σας.
Στους κατοίκους και τους καταστηματάρχες που συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν, μπράβο για τη γενναιότητά σας.
Αυτή τη μάχη θα τη δώσουμε ΜΑΖΙ».

«Σας έχω γραμμένους»: Οργή Μπακογιάννη για τις χυδαιότητες κουκουλοφόρων για τον τάφο του πατέρα του Facebook Twitter
Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣτΕ: Συνταγματικός ο γάμος ομόφυλων ζευγαριών

Ελλάδα / ΣτΕ: Συνταγματικός ο γάμος ομόφυλων ζευγαριών

Το ΣτΕ απέρριψε την αίτηση ακύρωσης για τον γάμο ομοφύλων, κρίνοντας πως δεν αντιβαίνει στις διατάξεις του Συντάγματος περί προστασίας του γάμου, της οικογένειας, της μητρότητας και της παιδικής ηλικίας ή περί ισότητας
LIFO NEWSROOM
Explainer: Η Μονή Σινά, το δικαστικό παρασκήνιο και η συμφωνία Ελλάδας-Αιγύπτου

Ελλάδα / Explainer: Η Μονή Σινά, το δικαστικό παρασκήνιο και η συμφωνία Ελλάδας-Αιγύπτου

Οι καταγγελίες για τη Μονή Σινά και οι εκκρεμείς δικαστικές αποφάσεις στην Αίγυπτο - Η απόφαση που «άναψε φωτιές» - Ο μαραθώνιος ανακοινώσεων - Ο αιγυπτιακός (προσωρινός) επίλογος
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια