Κόβεται η εκπομπή της Ακριβοπούλου; Πηγή της ΕΡΤ αποκαλύπτει το παρασκήνιο των email

Κόβεται η εκπομπή της Ακριβοπούλου; Πηγή της ΕΡΤ αποκαλύπτει το παρασκήνιο των email Facebook Twitter
2

Αβεβαιότητα επικρατεί για το μέλλον της εκπομπής «Δεύτερη Ματιά» της Κατερίνας Ακριβοπούλου στην ΕΡΤ, σύμφωνα με πηγή που έχει γνώση της κατάστασης και μίλησε υπό την προϋπόθεση της ανωνυμίας στο LIFO.gr.

«Από τα email που βλέπω, "κάτι συμβαίνει"», δήλωσε χαρακτηριστικά άνθρωπος του καναλιού σε καίρια θέση, σήμερα το πρωί, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο η εκπομπή να διακοπεί, ακόμα και στο τέλος της εβδομάδας. 

Ενδεικτική είναι άλλωστε η απάντηση που λάβαμε και από την υπεύθυνη του γραφείου Τύπου της ΕΡΤ που δεν επιβεβαίωσε τίποτα αλλά μας προέτρεψε να ξανακαλέσουμε μέσα στις επόμενες ημέρες: «Δεν γνωρίζω τίποτα. Θέλετε να πάρετε αύριο ή την επόμενη εβδομάδα;»

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», η δημοσιογράφος έχει δεχθεί πρόταση από τον ΣΥΡΙΖΑ να κατέβει ως υποψήφια ευρωβουλευτής, στις εκλογές του Μαΐου. Η Κουμουνδούρου φέρεται να έχει κάνει την πρόταση πριν 15 ημέρες, αλλά η δημοσιογράφος δεν έχει ακόμη δώσει οριστική απάντηση.

Ένα δεύτερο σενάριο ωστόσο, θέλει τη διοίκηση της ΕΡΤ να έχει αποφασίσει τη διακοπή της εκπομπής και την ανάθεση άλλων αρμοδιοτήτων στην Κατερίνα Ακριβοπούλου. 

Υπενθυμίζεται πως πριν λίγο καιρό, οι υπεύθυνοι προγράμματος είχαν αποφασίσει την αλλαγή της ώρας της εκπομπής. Έτσι, αμφίβολη παραμένει τόσο η τύχη της «Δεύτερης Ματιάς» όσο και αυτή του συμπαρουσιστή της Κατερίνας Ακριβοπούλου, Σωτήρη Καψώχα.

TV & Media
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανθή Βούλγαρη: «Είναι σοβαρό» - Θα κινηθεί νομικά για επεξεργασμένες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με το παιδί της

TV & Media / Ανθή Βούλγαρη: «Είναι σοβαρό» - Θα κινηθεί νομικά για επεξεργασμένες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με το παιδί της

«Φαντάσου τι μπορεί να είχε γίνει αν είχα δείξει το πρόσωπο του μωρού, τι θα γινόταν και που θα μπορούσε να παίξει» ανέφερε μεταξύ άλλων η γνωστή δημοσιογράφος
THE LIFO TEAM
Eurovision 2026: «Δεν έχει θέση στο ράφι μου» - To Nemo επιστρέφει το τρόπαιο σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το Ισραήλ

TV & Media / Eurovision 2026: «Δεν έχει θέση στο ράφι μου» - To Nemo επιστρέφει το τρόπαιο σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το Ισραήλ

Το βίντεο και η ανάρτηση του νικητή της Eurovision 2024, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απόφαση της EBU να επιτρέψει στο Ισραήλ να συμμετάσχει στον διαγωνισμό του 2026
THE LIFO TEAM
Αρναούτη για τροχαίο Παντελίδη: «Καρφώθηκε σίδερο στον πνεύμονα μου, έσπασαν τα πλευρά μου, ήμουν κατασφαγμένη»

TV & Media / Αρναούτη για τροχαίο Παντελίδη: «Καρφώθηκε σίδερο στον πνεύμονα μου, έσπασαν τα πλευρά μου, ήμουν κατασφαγμένη»

«Βγήκε μία απόφαση που ήταν κατάφωρα άδικη» ξεκαθαρίζει στις πρώτες της δηλώσεις μετά την εκδίκαση της υπόθεσης των αποζημιώσεων για το τροχαίο δυστύχημα
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια