ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.4.2019 | 08:33

Θα σταματήσει άραγε αυτός ο ρατσισμός;

Με την γυναίκα μου έχουμε σχεδόν το ίδιο ύψος. Κάθε φορά που θα βάλει τακούνια και θα περνάει ένα κεφάλι , όποτε ήμαστε έξω θα έχω πάντα την ίδια αντιμετώπιση. Γέλια, ειρωνεία, κακία, σχόλια κτλ κτλ. Γιατί να υπάρχει τέτοιος ρατισμός στις ημέρες μας και να μην μπορεί η γυναίκα να είναι ψηλότερη απο τον άντρα σε μια σχέση κυρίως όταν φοράει και τακούνια; Exω βαρεθεί να μας λένε όλοι ότι δεν ταιριάζουμε εμφανισιακά, ότι θα προτιμούσαν να τα έχει η φίλη τους με κάποιον ψηλότερο απο εμένα, να μας σχολιάζουν συνέχεια , την ώρα που εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό το θέμα και το απολαμβάνω και όλας που είναι τόσο ψηλή. Άραγε θα σταματήσει ποτέ αυτός ο ρατισμός με το ύψος των ανθρώπων; Προσπαθώ να μην δίνω σημασία , αλλά ειλικρινά κλαίω όταν είμαι μόνος μου και σκέφτομαι τα γέλια που άκουσα ή τα σχόλια απο μερικούς κυρίως γυναίκες ή νεαρούς. Δεν έχω πειράξει κανέναν και μου φέρονται λες και είμαι τέρας επειδή δεν είμαι 2 μετρα και ειμαι κοντύτερος απο την γυναίκα μου .
4
 
 
 
 
σχόλια
Όχι δεν θα σταματήσει φίλε μου δυστυχώς. Οι άνθρωποι θεωρούν υποχρεωτικό το να είναι ψηλότεροι οι άντρες απο τις γυναίκες τους για λόγους προστασίας κτλ, μπούρδες δηλαδή. Οι άνθρωποι δεν έχουν να πουν για κανένα καλό πια. Ζηλεύουν που έχεις δίπλα σου μια γυναικάρα , γιατί αυτοί αν και ψηλότεροι απο εσένα δεν την έχουν, αλλά έχουν μια κοντούλα δυστυχώς για αυτούς. Γράψτους όπως είπαν και οι υπόλοιποι. Τα τακούνια δυστυχώς για εμάς τους μετρίου αναστήματος άντρες είναι εφιάλτης και είναι σίγουρο ότι οι γυναίκες θα είναι αν όχι ψηλότερες , τουλάχιστον στο ύψος μας. Μην δίνεις σημασία. Απόλαυσε το και δείξε τους πόσο πολύ το απολαμβάνεις να συνοδεύεις μια γυναικάρα δίπλα σου και ότι και αν ακούς , στα τρία σου. Όσο για τις φίλες της , κλάστε τις επίσης. Ζηλεύουν και αυτές. Όλα αυτά είναι ζήλια και τίποτα άλλο. Φιλική συμβουλή , μην της δείξεις ποτέ ότι σε πειράζει αυτό και μην της απαγορεύσεις σε καμια περίπτωση να τα φοράει, αλλά αντίθετα αγόρασέ της τα πιο ψηλά και πες της να τα φοράει όποτε θέλει χωρίς να σκέφτεται ότι θα σε πειράξει. Θα σας κάνει καλό, σε όλους.
Πρώτον μην κλαις για βλακείες.Δεύτερον δεν είναι ράτσα το ύψος.Τρίτον γράψτους εκεί που πιάνει καλύτερα η μελάνη γιατί πραγματικά ο καθένας θα βρει κάτι να σχολιάσει και είναι κάπως μια δοκιμασία. Εγώ είχα κοπέλα που ήταν η διπλάσια από εμένα σε πάχος και κορόιδευαν και ακόμα την αναφέρουν. Αλλά τους έγραφα γιατί δεν τους αφορά.
Γράψτους ρε τσάκαλε!!! 1,75 είμαι και το 90% των γυναικών που ήταν μαζί μου ήταν ψηλότερες από μένα!!!! Δε πα να λένε ότι θέλουνε!!!! Να έχεις το κεφάλι ψηλά για την γυναικάρα που έχεις δίπλα σου!!!