Λαθροκυνηγός ποδοπατήθηκε από ελέφαντα και κατασπαράχθηκε από λιοντάρια

Λαθροκυνηγός ποδοπατήθηκε από ελέφαντα και κατασπαράχθηκε από λιοντάρια Facebook Twitter
5

Ένας λαθροκυνηγός βρήκε τραγικό θάνατο στη Ν. Αφρική καθώς φέρεται να ποδοπατήθηκε από ελέφαντες και στη συνέχεια να κατασπαράχθηκε από λιοντάρια.

Το περιστατικό κατεγράφη στο Εθνικό Πάρκο Kρούγκερ στη Νότια Αφρική στις 4 Απριλίου.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου του πάρκου, μέλη ομάδας λαθροθηρίας κάλεσαν την οικογένεια του νεκρού και τους ενημέρωσαν ότι ο συγγενής τους είχε σκοτωθεί από έναν ελέφαντα στις 2 Απριλίου, ενώ βρισκόταν στο πάρκο όπου κυνηγούσαν ρινόκερους.

Η οικογένεια επικοινώνησε με τις αρχές και ξεκίνησε η επιχείρηση για να βρεθεί και να ανακτηθεί η σορός του άντρα, αλλά  και να ερευνηθεί τι είχε συμβεί.

Η πρώτη απόπειρα απέτυχε καθώς είχε νυχτώσει, αλλά με το φως της ημέρας μια νέα ομάδα ερευνών ξεκίνησε πεζή επιθεώρηση στο πάρκο.

Η ομάδα επανέλαβε την έρευνα το πρωί της 4ης Απριλίου, αφού έλαβε περαιτέρω πληροφορίες από τους φερόμενους συνεργούς του θανόντος, οι οποίοι συνελήφθησαν από το αστυνομικό τμήμα το προηγούμενο βράδυ.

Η σορός του λαθροκυνηγού δεν βρέθηκε, αλλά αντιθέτως αποκαλύφθηκε ότι μετά το θανάσιμο χτύπημα από τον ελέφαντα, ο άτυχος άντρας είχε κατασπαραχθεί από αγέλη λιονταριών.

«Οι ενδείξεις που βρέθηκαν στο σημείο υποδηλώνουν ότι μια αγέλη λιονταριών είχε καταβροχθίσει τα απομεινάρια αφήνοντας μόνο ένα ανθρώπινο κρανίο και ένα παντελόνι», ανακοίνωσε το Εθνικό Πάρκο.

Οι άλλοι της ομάδας του νεκρού άντρα φέρονται να είπαν στις αρχές πως είχαν βάλει τον άντρα θανάσιμα τραυματισμένο σε μια άκρη ενός δρόμου με σκοπό να επιστρέψουν το πρωί για να τον βρουν, αλλά αυτό δεν έγινε γιατί συνελήφθησαν αμέσως αφότου η αστυνομία ενημερώθηκε για το περιστατικό.

Περαιτέρω έρευνες για το περιστατικό διεξάγονται από την αστυνομία η οποία επιβεβαιώνει ότι ένα ανθρώπινο κρανίο που βρέθηκε στο Εθνικό Πάρκο πιστεύεται ότι ανήκει στο άτομο που σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να σκοτώθηκε από ελέφαντα.

Διεθνή
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
τραγικό θάνατο;δίκαιο θάνατο.σύμφωνα με το άρθρο σας, ο θανών ήταν λαθροκυνηγός και βρισκόταν στον συγκεκριμένο τόπο ως τέτοιος και όχι ως απλός επισκέπτης.
Προσωπικα δεν το βρισκω "τραγικο" τον θανατο, ειναι η πιο ηθικη καταληξη για την ανηθικη πραξη του, μιας και τα ζωα που πηγαινε ανανδρα να σκοτωσει με το οπλο του καταφεραν να κανουν αντεπιθεση και να σωθουν.