Τον Ντάνο και το βιβλίο του παρουσίασε η βουλευτής Έλενα Ράπτη στη Θεσσαλονίκη

Τον Ντάνο και το βιβλίο του παρουσίασε η βουλευτής Έλενα Ράπτη στη Θεσσαλονίκη Facebook Twitter
11

Το πρόμο του πρώτου βιβλίου του Γιώργου Αγγελόπουλου - Ντάνου, νικητή του πρώτου Survivor συνεχίζεται με πάνελ που περιλαμβάνει μέχρι και βουλευτές.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε σήμερα σε βιβλιοπωλείο της Θεσσαλονίκης για την παρουσίαση του βιβλίου ενώ στο πλεθρό του ριάλιτι σταρ βρέθηκε και η Έλενα Ράπτη.

Πρόκειται για την πρώτη συγγραφική απόπειρα του Γιώργου Αγγελόπουλου, με τίτλο «Ντάνος - Μια αφήγηση στην Αυγή Σαββίδου». 

Στην παρουσίαση του βιβλίου μίλησαν η εκδότρια Χριστιάνα Γ. Χριστοπούλου, η βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης και Συντονίστρια της εκστρατείας του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα «Ένα στα πέντε», Έλενα Ράπτη Β , ο δικηγόρος  Αναστάσιος Ντούγκας Δικηγόρος και οι συγγραφείς. 

Το βιβλίου του Ντάνου περιγράφει τη ζωή του νικητή του ριάλιτι επιβίωσης ξεκινώντας από τα παιδικά του χρόνια και φτάνοντας στο σήμερα.

Όπως μετέδωσε το thestival.gr, στόχος του βιβλίου, σύμφωνα με τους ομιλητές, είναι η ταύτιση των απλών καθημερινών ανθρώπων με το πρόσωπο του Γιώργου Αγγελόπουλου έτσι ώστε να βοηθηθούν και να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες τους.

Η Έλενα Ράπτη κατά την ομιλία της  αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος το επόμενο διάστημα θα σταθεί στο πλευρό της καμπάνιας «Ένα στα πέντε» που αφορά την σεξουαλική κακοποίηση την παιδιών στην Ευρώπη και θα στηρίξει ο ίδιος την εκστρατεία του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα.

Τον Ντάνο και το βιβλίο του παρουσίασε η βουλευτής Έλενα Ράπτη στη Θεσσαλονίκη Facebook Twitter

«Μου αρέσει αυτό το πράγμα που ζω εδώ, μαζί σας», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος προσθέτοντας πως νιώθει κοντά του τους αναγνώστες που στηρίζουν αυτό που δημιούργησε. 

«Εξαιτίας σας είμαι εδώ», είπε χαρακτηριστικά. 

 
Ελλάδα
11

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

Ελλάδα / Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

«Πήγαινα στην πλατεία με το ποδήλατο μου, όπως όλα τα παιδιά της γειτονιάς. Μακάρι να μην είχε εμφανιστεί ποτέ αυτό το τέρας μπροστά μου. Όμως εμφανίστηκε» εξηγεί το παιδί, λίγο πριν την απόφαση της Δικαιοσύνης
NEWSROOM

σχόλια

8 σχόλια
Την χαίρονται. Για να έχει το αξίωμα σταθερά, άρα ναι. Ο κατα τα άλλα συμπαθής Ντάνος πάντως σε μερικά χρόνια μπορεί να μπει και σε κάνα ψηφοδέλτιο κόμματος. Καλά για δημοτικό σύμβουλο έστω, άξιον απορίας που δεν τον προσκάλεσε κανείς.
Βρε παιδιά, συγγνώμη τώρα. Ωραία έγραψε ένα βιβλίο που κακώς, κατά τη γνώμη μου, έλαβε τόση δημοσιότητα. Γιατί τόση προώθηση όμως από όλους; Να πω ότι έγραψε ένα βιβλίο για ένα θέμα που αφορά πολλούς, κοινωνικό, πολιτικό ή οτιδήποτε άλλο να το καταλάβω. Ποιον σκατά αφορά το πόσες γυναίκες είχε στη ζωή του ένας παίκτης ριάλιτι; Θα τρελαθούμε τελείως δηλαδή;