Μητσοτάκης για επίθεση σε Λιμενικούς; «Στην Ελλάδα του Τσίπρα κανείς δεν αισθάνεται ασφαλής»

Μητσοτάκης για επίθεση σε Λιμενικούς; «Στην Ελλάδα του Τσίπρα κανείς δεν αισθάνεται ασφαλής» Facebook Twitter
1

Σκληρή κριτική προς την κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα άσκησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχετικά με τη χθεσινή επίθεση που δέχθηκαν άνδρες του Λιμενικού Σώματος στα Εξάρχεια

Μετά τη συνάντηση που είχε με Λιμενικούς στο Ρίο, ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως επίθεση στα Εξάρχεια «ξεπερνά κάθε προηγούμενο».

«Δεν αποδεικνύει μόνο για άλλη μια φορά το απαράδεκτο άβατο των Εξαρχείων, πιστοποιεί όμως και τις σχέσεις των δήθεν αναρχικών με τον υπόγειο και βρώμικο κόσμο των ναρκωτικών» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

«Δυστυχώς σήμερα, στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα, κανείς και πουθενά δεν αισθάνεται ασφαλής», επεσήμανε.

Υποσχέθηκε, τέλος, για άλλη μια φορά ότι με κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας θα υπάρξει αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας, «έτσι ώστε οι γειτονιές, επιτέλους, να παραδοθούν πίσω σε αυτούς που τους ανήκουν, στους κατοίκους τους. Kαι η αστυνομία, επιτέλους, να αφεθεί ελεύθερη να κάνει αυτό το οποίο ξέρει να κάνει καλά».

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
"Kαι η αστυνομία, επιτέλους, να αφεθεί ελεύθερη να κάνει αυτό το οποίο ξέρει να κάνει καλά» Αυτό που ξέρει να κάνουν καλά τα σώματα ασφαλείας είναι να εισπράττουν το μηνιάτικο και να ζητούν αναδρομικά. Έλεος.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ