ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.4.2019 | 22:25

Παιδια μια βοηθεια

Ειμαι με το αγορι μου 5 χρονια.οσα χρονια δλδ δουλευω κ στο κομμωτηριο της μανας του ( μεγα λαθος μουτζωστε με προς δυτικα). Λοιπον 3 χρονια συζουμε .η "πεθερα"- εργοδοτρια με βλεπει σαν "κορη" της ας πουμε( οπως λεει) αλλα εγω ουτε να την βλεπω.την έχω τσακωσει να με κοιτάζει πολυ περιεργα.βεβαια η γυναικα με χει στο σπιτι της 3 χρονια αλλα οταν μαλώνει με τον γιοκα της πεταει τα φαρμακεια τυπου " εγω εχω το κοριτσι σου εδω μεσα τοσα χρονια κ μου φωναζεις" κουραστικα πια αυτο το πράγμα. Να το εκμεταλλεύεται γενικα.εχει φορτωσει πολυ δουλεια πανω μου.αργει πολυ στην δουλεια.το εκμεταλλευεται γιατι σου λεει " μωρη σε ταιζω"Κουραστικα να βλεπει τις κινήσεις μου τα παντα ολα.θελω τον χωρο χρόνο μου.καποιες φορες τωρα τελευταία φευγω το βραδυ να μεινω στον πατερα μου να κανω το μπανιο μου ησυχη ΧΩΡΙΣ να χτυπαει την πορτα ή ο αδερφος του ή ο πατερας του ή αυτη. Απο τοτε που εμεινα εκει παθαινω κρισεις πανικου.με αγχωνει πολυ αυτη η γυναικα γιατι ειναι πολυ πονηρη. Κ με αγχωνει γιατι φοβαμαι μην μπει στο δωματιο..καταλαβατε( γιαυτο κ με τον δικο μου το χουμε χασει στο αλλο κομματι εννοειται) πρεπει ν ειμαι παντα με το χαμογελο γιατι μην ξεχναμε ειναι κ εργοδοτρια...λοιπον το θεμα μου ειναι οτι μετα την δουλεια πριν μια ωρα συγκεκριμενα σχολασα απο την δουλεια πηγαμε μαζι λίγο σπιτι με ρωτησε τι θα κανω κ της ειπα οτι θα παω μαλλον με τον δικο μου να τον δω που παίζει μπαλα.συνηθως παω.κ ειπε οτι θα φτιαξει κ βραδινο.κομπλε.εγω ομως μου την βαρεσε μετΑ κ ηθελα να φύγω .οταν εφυγα ειχε παει στην αδερφη της.κ τώρα εγω αγχωνομαι για το αν σκέφτεται γιατι δεν της ειπα οτι θα φυγω.κ το πα στον δικο μου κ με εβρισε.ειμαι μαλσκισμενη το ξερω.αλλα δεννν μπορω να το διαχειριστώ. Αγχωνομαι δηλαδη τωρα γιατι δεν της ειπα οτι θα παω σπίτι μουΠειτε μου ρε παιδια
6
 
 
 
 
σχόλια
Χρειάζεται να καταλάβεις ότι δε γίνεται να τα έχεις όλα σε αυτή τη συνθήκη. Να μένεις και να σε συντηρεί μερικώς η οικογένεια του συντρόφου σου αλλά να μην επεμβαίνει στη σχέση σας. Όσο είμαστε δεμένοι με κάποιον από ανάγκη, μπορεί να ελέγχει τη ζωή μας. Δε λέω ότι είναι καλό το ότι γίνεται, απλα αναφέρω ότι συμβαίνει. Δεν είναι υγιές όλο αυτό. Αν δεν μπορείτε να μείνετε μαζί κάπου μόνοι σας, καλύτερα να μείνεις στους δικούς σου ή να συγκατοικήσεις με μια φίλη σου. Ούτε το ότι δουλεύεις με την πεθερά σου είναι ότι καλύτερο, αλλά εκεί υπάρχει κατανοηση. Αν βρεις βέβαια άλλη δουλειά, προτίμησε την. Κράτα λίγο αποστάσεις από αυτή την οικογένεια.
Και πεθερά και εργοδότρια το ίδιο άτομο ρε θηρίο!;Και στο σπίτι και στη δουλειά, όλη μέρα μαζί!;Δεν μπορείτε να νοικιάσετε κάπου οι δυο σας; Νομίζω είναι πιο εύκολο (και πιο άμεσα επείγον) από το να βρεις αλλού δουλειά.
Να πουμε τι? Εφοσον ο δικός σου μενει με την οικογενεια του δεν καταλαβαινω γιατι πηγες εκει να μεινεις. Εφοσον δε μενει μονος του εννοω. Απ οτι καταλαβα έμενες με το μπαμπα σου πριν. Και γτ εφυγες? Για να εισαι μονη σου με το αγορι σου (που δεν εισαι) και για να εχετε άνεση στις προσωπικές σας στιγμες ( που δεν εχετε)? Σόρι αλλα έμπλεξες. Η φεύγετε κ μένετε μονοι σας ή γυρνας στο μπαμπα σου ( έστω με μια δικαιολογία).