ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.4.2019 | 08:13

Λαθος επιλογη ή οχι?

Γεια σας. Εδω και ενα 5μηνο ειμαι σε σχεση με ενα αγορι το οποιο αγαπω πολυ και ειμαι τρελα ερωτευμενη μαζι του.Εγω ειμαι πωλητρια σε καταστημα με ρουχα και εκεινος δουλευει στο δικηγορικο γραφειο του πατερα του.Η οικονομικη μου κατασταση ειναι σε μαυρο χαλι. Ισα-ισα βγαζω τον μηνα μου.Εκεινος ειναι ευκαταστατος, με δικο του σπιτι, αυτοκινητο και με πολλα λεφτα.Το προβλημα μου ειναι οτι αυτη η οικονομικη ανισοτητα που υπαρχει με κανει να μην αισθανομαι ανετα.Εκεινος σχεδιαζει ταξιδια με την παρεα του εσωτερικο/εξωτερικο και λειπει συχνα-πυκνα.Εγω δεν μπορω να ακολουθησω, ειναι αδιανοητο με τα 500 ευρω που παιρνω για μισθο, ουτε μπορω να τον υποχρεωσω να μου κανει τα εξοδα.Μηπως να τον αφησω και να βρω καποιον στα δικα μου μετρα και σταθμα?Αλλα τον αγαπω τοσο μα τοσο πολυ, που μου σκιζεται η καρδια και μονο στην σκεψη οτι δεν θα ειναι στην ζωη μου.
5
 
 
 
 
σχόλια
Θεωρώ τουλάχιστον γελοίο να ανακατεύεις τα χρήματα με τα συναισθήματα.Αυτά κάνουν όλοι και μένουν δυστυχισμένοι..καταλαβαίνω την ανασφάλεια σου αλλά αν τα συναισθήματα είναι αυθεντικά τότε τα χρήματα ειανι απλά χαρτια.
Βρε πουλάκι μου, αυτός πώς νοιώθει για σένα; Αυτό είναι το σημαντικό. Αν σε αγαπάει κι αυτός τόσο πολύ όσο εσύ, τα λεφτά δεν θα έπρεπε να είναι θέμα για τη σχέση σας. Και να ξοδέψει κάτι παραπάνω για σένα δεν είναι θέμα στα πλαίσια μιας σοβαρής σχέσης. Πρόβλημα υπάρχει αν αυτός σε κάνει να νιώθεις "κάπως" με την κοινωνικοοικονομική σου κατάσταση. Που σε καμία περίπτωση δεν θα έπρεπε, εάν υποθέσουμε ότι κάνεις ό,τι μπορείς (που το πιστεύω από τον τρόπο που γράφεις ότι δεν εκμεταλλεύεσαι καταστάσεις).
Συμφωνώ, όμως η κοπέλα λέει ότι αυτός κάνει σχέδια για ταξίδια κλπ. αλλά μόνος του, εκείνη δεν ακολουθεί. Της έχει προτείνει ας πούμε έστω μια φορά να πάνε κάπου και να της κάνει τα έξοδα ; Το θέμα είναι πώς διαχειρίζεται ο ίδιος την οικονομική του άνεση, ιδίως σε σχέση με την κοπελα.