Κάρπαθος: Δυο γυναίκες βρήκαν 900 ευρώ σε ΑΤΜ και τα παρέδωσαν στην αστυνομία

Κάρπαθος: Δυο γυναίκες βρήκαν 900 ευρώ σε ΑΤΜ και τα παρέδωσαν στην αστυνομία Facebook Twitter
1

Δυο γυναίκες στην Κάρπαθο βρήκαν 900 ευρώ στη θυρίδα ενός ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας και τα παρέδωσαν στην αστυνομία για να βρεθεί ο κάτοχός τους.

Όταν οι γυναίκες πήγαν στο ΑΤΜ για να κάνουν ανάληψη, έκπληκτες διαπίστωσαν πως στο μηχάνημα υπήρχαν 900 ευρώ, τα οποία άφησε ο δικαιούχος την περασμένη Τετάρτη και έφυγε παίρνοντας μόνο την κάρτα του και την απόδειξη. 

Χωρίς δεύτερη σκέψη, οι δυο γυναίκες, από τις οποίες η μια είναι ντόπια και η άλλη αλλοδαπή ξεναγός παντρεμένη πολλά χρόνια στο νησί, έσπευσαν στο αστυνομικό τμήμα για να τα παραδώσουν. 

Σε πλάνα από την κάμερα ασφαλείας της τράπεζας διαπιστώθηκε πως δικαιούχος των χρημάτων ήταν ένας συνταξιούχος και το ποσό ήταν ολόκληρη η μηνιαία σύνταξή του. 

Το αξιοσημείωτο είναι πως όταν του δόθηκαν τα χρήματα, ο ίδιος εξεπλάγη καθώς δεν είχε αντιληφθεί πως τα άφησε στην τράπεζα. 

Μιλώντας στην εφημερίδα Ροδιακή, η Άννα Παπανικολάου-Χατζηγεωργίου, μία εκ των δυο γυναικών που βρήκαν τα χρήματα, σημείωσε ότι έκανε το αυτονόητο.

«Ούτε για μια στιγμή δεν σκέφτηκα να κρατήσω τα χρήματα αυτά. Αμέσως μόλις τα είδα να μπαινοβγαίνουν αυτόματα στο μηχάνημα από τη θυρίδα, πήγαμε, τα πήραμε και την ίδια στιγμή πήγαμε στην αστυνομία. Η χαρά μου ήταν διπλή όταν μας πληροφόρησαν σε ποιον ανήκουν τα χρήματα αυτά. Ήταν γνωστός μου ο άνθρωπος και χάρηκα πάρα πολύ», σχολίασε η ίδια. 

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΧΑΪΔΑΡΙ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΠΤΩΣΗ ΣΧΟΛΕΙΟ

Ελλάδα / Χαϊδάρι: «Η 13χρονη έπεσε με το κεφάλι» - Τι δήλωσε η διευθύντρια του σχολείου

Η διευθύντρια του 7ου Γυμνασίου της περιοχής ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται ζήτημα κατασκευαστικού προβλήματος που να σχετίζεται με την πτώση της μαθήτριας από τον πρώτο όροφο του κτιρίου
THE LIFO TEAM
ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΘΕΣΗ ΛΟΑΤΚΙ

Ελλάδα / Διεθνής Αμνηστία για Ελλάδα: «Ψήφισαν νόμο που αποκλείει ομόφυλα ζευγάρια ανδρών από την πρόσβαση στην παρένθετη μητρότητα»

Η νομοθεσία αυτή, όπως επισημαίνεται στην ετήσια έκθεση που έδωσε στη δημοσιότητα η Διεθνής Αμνηστία, αφορά και τους άνδρες χωρίς σύντροφο
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια