Ο Ρουβίκωνας έκανε νέα παρέμβαση σε My Market στο Μαρούσι

Ο Ρουβίκωνας έκανε νέα παρέμβαση σε My Market στο Μαρούσι Facebook Twitter
ΕUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ
4

Νέα παρέμβαση έκανε σήμερα ο Ρουβίκωνας σε κατάστημα της αλυσίδας My Market, αυτή τη φορά στο Μαρούσι. 

«Με αυτή την παρέμβαση απευθυνόμαστε στους ίδιους τους εργαζόμενους της αλυσίδας My Market.

Η ιστορία έχει δείξει ότι μόνο μέσα από την αυτοοργάνωση και συμμετοχή σε σωματεία βάσης θα απαλλάξουμε τους εαυτούς μας από αυτή την εξευτελιστική πραγματικότητα», έγραψαν μέλη του Ρουβίκωνα σε ανάρτησή τους σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου. 

«Η εποχή των δουλεμπόρων δεν τέλειωσε ποτέ. Η ενεργή αντίσταση είναι ευθύνη του καθενός και της καθεμίας ξεχωριστά, και όλων μας μαζί. Τα αφεντικά κάνουν τη δουλειά τους. Ας κάνουμε κι εμείς τη δική μας», αναφέρουν μεταξύ άλλων.

Σημειώνεται μπαράζ επιθέσεων σημειώθηκε χθες τη νύχτα στα My Market. Συνολικά έγιναν δεκατρείς επιθέσεις μέσα σε δέκα λεπτά.

Ελλάδα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΨΕΛΗ ΝΕΚΡΟ ΒΡΕΦΟΣ ΜΑΣΤΡΟΠΕΙΑ

Ελλάδα / Κυψέλη: Προφυλακισμένος για μαστροπεία στο παρελθόν ο 43χρονος - Σήμερα οι απολογίες τους για το βρέφος

Λάτρης της τεχνητής νοημοσύνης με την οποία μετέτρεπε τον εαυτό του σε πυγμάχο, τρομοκράτη, τράπερ, χαρακτήρα ηλεκτρονικών παιχνιδιών ακόμα και φυλακισμένο, ο 43χρονος έχτιζε προφίλ ατόμου με έντονη παραβατικότητα
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Δεν καταλαβαίνω γιατί χαρακτηρίζονται ως παρεμβάσεις οι επιθέσεις του Ρουβίκωνα. Παρέμβαση θα είναι αν πάω στο σπίτι τους κι σπάσω όλα τα τζάμια?