Πυρκαγιά στο Μάτι: Στη βουλή δικογραφία για Σκουρλέτη - Τόσκα

Πυρκαγιά στο Μάτι: Στη βουλή δικογραφία για Σκουρλέτη - Τόσκα Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Μια σειρά από δικογραφίες διαβιβάστηκαν απόψε στη Βουλή. Ανάμεσα τους και μία που αφορά τη μήνυση ενός συγγενούς θυμάτων από τις πυρκαγιές στο Μάτι

Συγκεκριμένα, διαβιβάστηκε η έγκληση του Αριστείδη Χερουβείμ για τους Πάνο Σκουρλέτη (τότε υπουργό Εσωτερικών) και Νίκο Τόσκα (τότε υπουργό Προστασίας του Πολίτη).

Ο κύριος Χερουβείμ έχασε τη μητέρα, την αδερφή του και τα δύο του παιδιά στην πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου. 

Ο κ. Χερουβείμ έχει καταθέσει μήνυση κατά της τότε πολιτικής ηγεσίας των δύο υπουργείων. 

«Μέσα σε πέντε λεπτά είχαν καεί και οι τέσσερις. Τις βρήκα απανθρακωμένες, μόλις 50 μέτρα περίπου μακριά από το σπίτι μας, όπου έτρεχαν για να σωθούν από τη φωτιά. Το αυτοκίνητο της οικογένειάς μας ήταν παρκαρισμένο έξωθεν της οικίας μας και σχεδόν λιωμένο. Δεν μπορούσα να φτάσω αμέσως στο σημείο, ήταν κλειστός ο δρόμος. Ήδη από τις 21:00, όπου προφανώς δεν είχα νέα τους και παρακολουθούσα έντρομος τις εξελίξεις από την τηλεόραση, ξεκίνησα έναν μάταιο αγώνα να μπορέσω να ενημερωθώ και να τις δηλώσω αγνοούμενες. Η αδιαφορία της αστυνομίας και της πυροσβεστικής, και η πλήρης σύγχυση στην οποία ακόμα και μετά από τόσες ώρες τελούσαν, ήταν και πάλι χαρακτηριστική και προκλητική τις στιγμές της μαρτυρικής αγωνίας και αβεβαιότητας που πέρασα» αναφέρει στη μήνυσή του ο Αριστείδης Χερουβείμ.

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Ράμμος επιβεβαίωσε στον Τσίπρα ότι και τα 6 πρόσωπα βρισκόταν σε παρακολούθηση από την ΕΥΠ

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ: Ο Ράμμος επιβεβαίωσε στον Τσίπρα ότι και τα 6 πρόσωπα βρίσκονταν σε παρακολούθηση από την ΕΥΠ

«Με τη σημερινή θλιβερή του παρουσία ο κ. Μητσοτάκης επιβεβαίωσε την ενοχή του για το πρωτοφανές σκάνδαλο των υποκλοπών», εκτιμούν πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Μάλλον θα δούμε πάλι διπλή "στοίχιση" στην άρση ασυλίας.Η συμπολίτευση "όχι" και αντίστροφα.Πως λέμε, "η σοβαροφάνεια περισσεύει" και "χάθηκε το φιλότιμο" ;Που - το φιλότιμο -, πιο καλά το ξέρει πια ο Ομπάμα αντί εμείς. Αυτά. Δυστυχώς.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ