ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.3.2019 | 13:58

Πανελληνιες

Μιας και ειδα μια εξομολογηση που ανεφερε την ιατρικη εχω να πω το εξης,θελω να περασω ιατρικη και σε ολα τα μαθηματα γραφω αριστα εκτος απ την εκθεση και το θεωρω μεγαλη αδικια να στερηθω το ονειρο μου απο ενα ηλιθιο μαθημα που ουτε σχετικο ειναι και προωθει τους θεωρητικους.Επισης ακομα και ο τροπος που βαθμολογειται ειναι καθαρα υποκειμενικος,ενας μπορει να σου βαλει 17 και ο δευτερος 12.
2
 
 
 
 
σχόλια
Ούτε ηλιθιο μάθημα είναι ούτε προωθεί τους θεωρητικούς. Επίσης θα έπρεπε να ήξερες ότι υπάρχουν σταθερές ακόμα και σε αυτό το μάθημα και δεν είναι όλα τόσο υποκειμενικά. Ακολουθώντας αυτές τις σταθερές (που φυσικά και δεν έχουν να κάνουν με ιδέες) αλλά με τον τρόπο γραφής, την σύνταξη και άλλα σημεία που κάνουν το γραπτό ξεχωριστό (το να αποδώσεις σωστά την ομιλία, το άρθρο) έκανα και εγώ το γραπτό μου από 12, 18 και 2. Με σχεδόν μηδενική απόκλιση από τους βαθμολογήστε. Οπότε άσε τις δικαιολογίες και προσπάθησε περισσότερο.
Είτε άδικο είτε όχι ,εφοσον δίνεται πανελλήνιες να γνωρίζετε κάποια πράγματα πάνω σε αυτά και να σκέφτεστε και λίγο παραπάνω. Α) Αν υπάρξει τέτοια μεγάλη βαθμολογική απόκλιση , στο οποιοδήποτε μάθημα, υπάρχει βαθμολόγηση και από τρίτο καθηγητή. Β) Όλοι με το ίδιο σύστημα δίνουν πανελλήνιες , οπότε όχι δεν βιώνεις αδικία κατά αυτην την έννοια. Και όχι δεν δίνεις για την ίδια σχολή με τα παιδιά της θεωρητικής οπότε να τα βγάλεις από την εξίσωση , διαγωνίζεσαι με όσους είναι στο τρίτο πεδίο και επιθυμούν σχολές υγείας.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ