ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ! ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ!

Το μήνυμα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου που συγκίνησε το ίντερνετ: «Για τα μάτια ενός παιδιού που ψάχνει γη»

Το μήνυμα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου που συγκίνησε το ίντερνετ: «Για τα μάτια ενός παιδιού που ψάχνει γη» Facebook Twitter
3

Ο αγαπημένος Λεωνίδας Κουτσόπουλος από το MasterChef αναδεικνύεται στη μεγάλη έκπληξη του σόου φέτος, καθώς μέρα με τη μέρα κερδίζει το κοινό των social media.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έδειξε χθες πως εκτός από καυστικό χιούμορ έχει και μια ευαίσθητη πλευρά και η φωτογραφία που επέλεξε για την 25η Μαρτίου συγκέντρωσε χιλιάδες likes.

O διάσημος σεφ του Masterchef δημοσίευσε μια εικόνα μικρών παιδιών που είναι ντυμένα με τις ελληνικές παραδοσιακές στολές.

Αυτό που ξεχωρίζει είναι ένα μαύρο παιδί ντυμένο τσολιάς που χαμογελά κρατώντας την ελληνική σημαία.

«Για τα μάτια ενός παιδιού που ψάχνει γη... γκρεμίζω ουρανούς», έγραψε στο σχόλιο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος χρησιμοποιώντας τους στίχους του τραγουδιού «Φυσάει κόντρα» των Active Member.

Πολιτισμός
3

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ! ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΑΜΟΣ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Πολιτισμός / Σημαντικά έργα του ΥΠΠΟ στη Σάμο: Ξεκινά η αποκατάσταση της Παναγίας στο Καρλόβασι – Αποδόθηκαν Άη Γιαννάκηδες και Παλαιοχριστιανικό Κοιμητήριο

«Η επίσκεψή μας σηματοδοτεί μία σειρά από σημαντικές εξελίξεις για τον πολιτισμό, στη Σάμο», δηλώνει η υπουργός Λίνα Μενδώνη
THE LIFO TEAM
ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΣΑΜΑΝΘΑ ΜΟΡΤΟΝ ΚΙΡΚΗ ΤΖΟΚΕΡ ΧΙΘ ΛΕΤΖΕΡ

Πολιτισμός / «Οδύσσεια»: Η Κίρκη της Σαμάνθα Μόρτον «συγκρίθηκε» με τον Τζόκερ του Χιθ Λέτζερ

Σε δοκιμαστική προβολή της «Οδύσσειας», η ερμηνεία της ηθοποιού έγινε δεκτή με πολύ χειροκρότημα, κάτι που είχε να συμβεί από την ερμηνεία του Χιθ Λέτζερ στον Σκοτεινό Ιππότη
THE LIFO TEAM
Chueca: Η γκέι γειτονιά που έγινε σουβενίρ του εαυτού της

Πολιτισμός / Chueca: Η γκέι γειτονιά που έγινε σουβενίρ του εαυτού της

Το κλείσιμο του ιστορικού γκέι μπαρ Gris στη Μαδρίτη ξανανοίγει τη συζήτηση για τη Chueca: τη γειτονιά που υπήρξε LGBTQ+ καταφύγιο και σήμερα κινδυνεύει να χαθεί μέσα στην τουριστικοποίηση, τα ενοίκια και την ίδια της την επιτυχία.
THE LIFO TEAM
Ο Μονέ πριν μάθει να διαλύει το φως

Πολιτισμός / Ο Μονέ πριν μάθει να διαλύει το φως

Η έκθεση «Monet au Havre» στο MuMa συγκεντρώνει περίπου 100 νεανικά έργα, σχέδια και γελοιογραφίες, αποκαλύπτοντας τον Κλοντ Μονέ πριν από τον ιμπρεσιονισμό τότε που ο Όσκαρ-Κλοντ μάθαινε ακόμη να μετατρέπει το τοπίο σε φως.
THE LIFO TEAM
Η Τζόντι Φόστερ είπε ότι το «F1» μοιάζει σαν να το έγραψε υπολογιστής

Πολιτισμός / Η Τζόντι Φόστερ είπε ότι το «F1» με τον Μπραντ Πιτ μοιάζει σαν να το έγραψε υπολογιστής

Σε συζήτηση για το μέλλον του Χόλιγουντ, η Τζόντι Φόστερ είπε ότι το «F1» μοιάζει με ταινία φτιαγμένη από AI, μια φράση που λέει περισσότερα για το ίδιο το Χόλιγουντ παρά για την AI.
THE LIFO TEAM
Το πορτρέτο της Μέρκελ κοιτάζει μια Γερμανία που δεν υπάρχει πια

Πολιτισμός / Αποκαλύφθηκε στο Βερολίνο το επίσημο πορτρέτο της Άνγκελα Μέρκελ

Το επίσημο πορτρέτο της Άνγκελα Μέρκελ αποκαλύφθηκε στο Bode-Museum του Βερολίνου. Δεν είναι απλώς η εικόνα μιας πρώην καγκελαρίου, αλλά ένα μικρό μάθημα για την εξουσία, τη μνήμη και τον φόβο του τι μπορεί να έρθει μετά.
THE LIFO TEAM
Ένα σπάνιο αντίτυπο της Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ βρέθηκε ξεχασμένο στο Λονδίνο

Πολιτισμός / Ένα σπάνιο αντίτυπο της Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ βρέθηκε ξεχασμένο στο Λονδίνο

Ένα από τα σπανιότερα αντίτυπα της Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας βρέθηκε ξεχασμένο στα βρετανικά αρχεία. Για πάνω από δύο αιώνες, το έγγραφο που κάποτε μετέφερε την είδηση μιας επανάστασης θεωρούνταν απλώς «ένα έγγραφο».
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Όταν γεννιέμαι, είμαι μαύροςΌταν μεγαλώσω, είμαι μαύροςΌταν κάθομαι στον ήλιο, είμαι μαύροςΌταν φοβάμαι, είμαι μαύροςΌταν αρρωσταίνω, είμαι μαύροςΚι όταν πεθαίνω, ακόμα είμαι μαύροςΚι εσύ λευκέ άνθρωπε…Όταν γεννιέσαι, είσαι ροζΌταν μεγαλώνεις, γίνεσαι λευκόςΌταν κάθεσαι στον ήλιο, γίνεσαι κόκκινοςΌταν κρυώνεις, γίνεσαι μπλεΌταν φοβάσαι, γίνεσαι κίτρινοςΌταν αρρωσταίνεις, γίνεσαι πράσινοςΚι όταν πεθαίνεις, γίνεσαι γκριΚαι λες εμένα έγχρωμο;
Η πολιτική ορθότητα θα σας φάει διότι άλλωστε για αυτό το λόγο επινοήθηκε το "έγχρωμο", ώστε να μην θίγεστε κάποιοι κάθε τρείς και λίγο. Μαύρους τους λέγανε μια ζωή. Και η λέξη καθαυτή δεν είναι τίποτα το ρατσιστικό, έλεος δηλαδή, αφού έτσι είναι οι άνθρωποι! Μέχρι και οι μαύροι δεν άκουσα ποτέ να χρησιμοποιούν το "έγχρωμος". Άσε που στα δικά μου αυτιά μου ακούγεται πιο άβολη έκφραση απ ότι το μαύρος. Σαν να προσπαθείς να αποφύγεις κάτι, σαν να λες κιόλας οι άλλοι είναι άχρωμοι. Έγχρωμοι είμαστε στην ουσία όλοι. Κατά τα άλλα μπράβο στον σεφ για την φωτογραφία με το μιγάδικο - αρκετά πιθανό - παιδάκι που συμμετέχει στον εορτασμό της εθνικής μας εορτής. Ένας νέος "αντεντοκούνμπο" (όχι υπό αθλητική σκοπιά). Εντάξει θα προκάλεσε αηδία και παρολίγον εγκεφαλικά σε Χρυσαυγήτες αλλά δεν πειράζει, θα το αντέξουμε.