ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.3.2019 | 15:40

Απέτυχα στην ζωή

Σε ένα περίπου μήνα μπαίνω στα 26..Δεν πήρα το πτυχίο. Πέρασα 30 μαθήματα αλλά μετά τα πράγματα δυσκόλεψαν (οικονομικά και ψυχολογικά). Οι γονείς μου δεν με άφησαν να αποδεχθώ ούτε οι ίδιοι αποδέχθηκαν ότι πρέπει να διακόψω έστω προσωρινά τις σπουδές. Έχασα 3 χρόνια άσχημα γεμάτα κακοπέραση φυτοζωόντας χωρίς παρέες χωρίς λεφτά ούτε για να αλλάξω τα τρύπια μου παπούτσια και χωρίς να περνάω μαθήματα γιατί τα είχα παίξει. Τελικά γύρισα σπίτι έψαχνα δουλειά δεν έβρισκα έπεσα σε κατάθλιψη οι γονείς μου προβληματικοί και οι ίδιοι μου δημιουργούσαν ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα. Δυο σκατοδουλειές έχω κάνει όλες και όλες στην ζωή μου, βοηθός σε αποθήκη και μοίραζα φυλλάδια.Το σώμα μου είχα αρχίσει να το φτιάχνω αλλά με την κατάθλιψη και τους προβληματικούς γονείς ξαναχόντρυνα και έχασα και το κουράγιο μου. Σοβαρή σχέση δεν έχω κάνει ποτέ στην ζωή μου και πλέον αναρωτιέμαι αν πρόκειται ποτέ να κάνω.Τι μένει να κάνω; Πάλι σε λίγες μέρες θα είμαι τελείως ταπί. Θα ψάχνω για δουλειές των 300 ευρώ τον μήνα που απαιτούν χαμόγελο. Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να χαμογελάσω. Δεν ξέρω τι θα κάνω αλλά το μέλλον δεν φαίνεται και πολύ ευχάριστο.
1
 
 
 
 
σχόλια
Δυστυχώς σ'αυτό τον κόσμο έχουμε μάθει να ταυτίζουμε την επιτυχία με την οικονομική άνεση και την επαγγελματική σταδιοδρομία του ανθρώπου. Φίλε/η μου για μένα προσωπικά, αν είσαι άτομο με αρχές, και προσπαθείς να μη βλάπτεις τους γύρω σου, είσαι επιτυχημένος άνθρωπος. Δυσκολίες κι αναποδιές όλοι αντιμετωπίζουμε, και η ζωή δυστυχώς είναι πιο σκληρή και άδικη με ορισμένους. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να τα παρατάμε, ή ότι είναι σωστό να μας χαρακτηρίζουν αποτυχημένους! Συνέχισε να προσπαθείς, και ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον. Είσαι νέος ακόμη, και θα έχεις πολλές ευκαιρίες να αλλάξεις όσα σε ενοχλούν και σου στερούν τη χαρά και την ευτυχία. Σου εύχομαι ειλικρινά ό,τι καλύτερο.