Ο Γιώργος Μαυρίδης ρωτά: Να κατέβω στις εκλογές με την Νοτοπούλου στη Θεσσαλονίκη;

Ο Γιώργος Μαυρίδης ρωτά: Να κατέβω στις εκλογές με την Νοτοπούλου στη Θεσσαλονίκη; Facebook Twitter
5

To ενδεχόμενο να κατέβει υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές με την Κατερίνα Νοτοπούλου εξετάζει ο Γιώργος Μαυρίδης.

Ο Γιώργος Μαυρίδης παραδέχτηκε πως έχει γίνει πρόταση από την υποψήφια δήμαρχο Θεσσαλονίκης με ανάρτησή του στο Instagram, μέσω της οποίας ζητάει την γνώμη των followers του για τον πρέπει να την αποδεχτεί.

Ο tattoο artist και παρουσιαστής Γιώργος Μαυρίδης δηλώνει  ότι ζήτησε να ασχοληθεί με τους άστεγους, τα αδέσποτα και την αισθητική της πόλης και ξεκαθαρίζει ότι δεν θα δεχτεί μισθό ούτε χρηματική αμοιβή.

Σημειώνεται ότι προχθές είχε δώσει το παρών στην παρουσίαση των πρώτων υποψηφίων με το συνδυασμό της Κατερίνας Νοτοπούλου.

Η ανάρτηση - γκάλοπ του Μαυρίδη αναφέρει:

Καλησπέρα σε όλους.
Θα ήθελα την γνώμη σας σε κάτι και για αυτό ποσταρω αυτό εδώ το σημείωμα.
Την τελευταία εβδομάδα μου έγινε μια πρόταση να συμμετάσχω στις δημοτικές εκλογές με την Κατερίνα Νοτοπουλου.
Η αλήθεια είναι είναι οτι δεν έχω απαντήσει ακόμα και είμαι σε μεγάλη σκέψη.
Θα ήθελα την άποψή σας και θα σας παρακαλούσα να είστε ευγενικοί και με καθαρή σκέψη, εχω όλη την καλή διάθεση να διαβάσω γνώμες και όχι καφρίλες!
Και για να βοηθήσω θέλω να σας πω ό,τι από την πρώτη στιγμή που έκατσα στο τραπέζι να μιλήσω, ζήτησα 3 πράγματα να αναλάβω προσωπικά.
1:Αστεγοι
2:Αδέσποτα
3:Αισθητική (μιλώντας πάντα σε ότι έχει να κάνει με τέχνη)
Κλείνοντας θέλω να πω ότι πήγα χθες μια βόλτα να ακούσω την ομιλία της Κατερίνας και περισσότερο το έκανα για να δω ποιοι είναι γύρω της.
Προς έκπληξη μου και παρότι είμαι προκατειλημμένος, γνωρίζοντας ότι ανήκει στον πυρήνα πολιτικού κόμματος, τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν απογοητεύτηκα, όπως στην αρχή πίστευα ότι θα πάθω, απεναντίας χάρηκα γιατί είδα ανθρώπους που τους γνώριζα προσωπικά από την πόλη και ξέρω τι είναι ο καθένας τους.
Λοιπόν τι λέτε, συνεχίζω αυτό που κάνω μόνος μου και παλεύω με τα γραφειοκρατικά θηρία , ή αποκτώ μια θεσμική δύναμη και προσπαθώ να το κάνω μέσα από εκεί;
Κάθε άποψη δεκτή αρκεί να μην βρίσετε η προσβάλλετε άλλους ανθρώπους σας παρακαλώ!
ΥΓ: Ότι σκέψη υπάρχει γύρω από αυτό, δεν έχει μισθό, ούτε χρηματική αμοιβή στο πλάνο μου, μην λέμε αυτονόητα πράγματα. Ευχαριστώ

Ελλάδα
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Στη θέση του κ. Μαυρίδη, που πάνω απ' όλα μετράει ο σκοπός και η επίτευξη του στόχου του, θα φρόντιζα να κάνω μια επίσκεψη στην παρουσίαση του πρώτου κατά σειρά υποψήφιου με βάση τα γκάλοπ ώστε να έχει περισσότερες πιθανότητες να διεκδικήσει τη θέση που θέλει μετά τις εκλογές. Στην περίπτωση δε που δεν βρει ανθρώπους από την πόλη, που να τους γνωρίζει και να χαίρεται που τους βλέπει, ας προχωρήσει στον επόμενο κοκ... Τώρα γιατί σκέφτηκε κατ' ευθείαν την κα Νοτοπούλου και γιατί στο δίλημμά του (που δηλώνει ότι κάτι τον τρώει κατά βάθος αλλιώς θα είχε ήδη αποφασίσει μόνος του) πρέπει να δώσει λύση ο κόσμος, αυτά είναι ερωτήματα που μόνο ο ίδιος μπορεί να απαντήσει στον εαυτό του και σε όσους ενδιαφέρονται για τον τρόπο που αντιλαμβάνεται και λειτουργεί ο συμπαθής κατά τα άλλα κ. Μαυρίδης.
Συμφωνω με οσα ο Γιωργος Μαυριδης θελει να στηριξει και πιστευω πως εχει δειξει ηδη οτι ειναι ειλικρινης, πως οσα λεει δεν ειναι για το θεαθήναι.Αν τον καλυπτει αισθητικα, ηθικα, ιδεολογικα η κυρια Νοτοπουλου και το επιτελείο της, πιστευει στην αξια και την αποτελεσματικοτητα του σχηματος, σαφως και να συμμετεχει, δεν χρειαζεται τις ευλογιες κανενος. Την απαντηση θα την παρει στις εκλογες με την ψηφο που θα του εμπιστευτουν καποιοι. Ολα τα αλλα ειναι γραφικοτητες. Αν εχει αμφιβολιες για το υγιες του σχηματος προς τι το γκαλοπ;; Ζηταει την γνωμη ή την συννενοχη του κοινου στο εγχειρημα του;;;
Επειδή με το instagram δεν έχω σχέση, ας μου επιτραπεί να πω την γνώμη μου από αυτό το βήμα.Παρά την ηθική στάση του Μαυρίδη (χωρίς μισθό κλπ.), ο οποιοσδήποτε πολιτικός μηχανισμός που είναι εμφανέστατα εξαρτημένος και προσκολημμένος στην Εξουσία, έχει αποδειχθεί ιστορικά ότι ΠΑΝΤΑ ΑΛΕΘΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΗ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΥΣ, πολλές δε φορές τους "κηλιδώνει" κιόλας για να δικαιολογηθεί. Συνεπώς, ΟΧΙ.Ας υλοποιήσει με κάποιον άλλο τρόπο ο Μαυρίδης τις καλές του προθέσεις.
Δεκτό, αλλά να μην πάει ένας άνθρωπος που φαίνεται πως έχει δυνατότητες, επειδή υπάρχει το ενδεχόμενο να διαφθαρεί? Ακόμα και αν γίινει αυτό, θα έχει προσφέρει τόσα χρόνια έργου. Απο το να μην πήγαινε, πάλι θα είχαμε όφελος.