Τεράστιο στοκ σε χαρτί τουαλέτας για ενδεχόμενο άτακτου Brexit

Τεράστιο στοκ σε χαρτί τουαλέτας για ενδεχόμενο άτακτου Brexit Facebook Twitter
EPA
1

Ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές χαρτιού τουαλέτας και κουζίνας στην Μεγάλη Βρετανία κρατάει ως στοκ στις αποθήκες της περίπου 3,5 εκατομμύρια ρολά χαρτιού ώστε να προετοιμαστεί για την περίπτωση Brexit χωρίς συμφωνία. 

Η γερμανική εταιρεία Wepa λέει πως αποθηκεύει περίπου 600 επιπλέον τόνους χαρτιού υγείας και τουαλέτας τους τελευταίους 4 μήνες, ώστε να είναι εξασφαλισμένη ως προς τους πελάτες της σε περίπτωση που το Ηνωμένο Βασίλειο φύγει από την Ε.Ε. χωρίς συμφωνία αποχώρησης στις Μαρτίου. 

Η εταιρία ανακοίνωσε επίσης πως έχει επιπλέον στοκ έξι εβδομάδων από χαρτόνι- για το ίδιο το ρολό-  καθώς το συγκεκριμένο υλικό δεν μπορεί να βρεθεί σε ικανοποιητικές ποσότητες στη Βρετανία και εισάγεται από χώρες της ανατολικής Ευρώπης και της Σκανδιναβίας. 

Η εταιρεία αποφάσισε επίσης να μισθώσει πλοία για μεταφορά χαρτιού υγείας και τουαλέτας από τη Νάπολη της Ιταλίας στο Σουόνσι, αντί να μεταφέρει τα προϊόντα της με φορτηγά μέσω της Μάγχης. 

Η Wepa είναι το τελευταίο παράδειγμα εταιρείας που προετοιμάζεται για το ενδεχόμενο no deal Brexit. Δεν είναι η μόνη. Το ίδιο κάνουν και εταιρείες σχεδόν σε όλους τους τομείς, από τα σουπερμάρκετ έως την αυτοκινητοβιομηχανία και την φαρμακοβιομηχανία. Οι προετοιμασίες περιλαμβάνουν αποθήκευση προϊόντων ή αναπροσαρμογή των μεταφορικών μεθόδων που χρησιμοποιούν. 

Η Wepa πουλάει 600 εκατομμύρια ρολά χαρτιού τουαλέτας στα μεγάλα σουπερμάρκετ της Βρετανίας κάθε χρόνο, με τζίρο περίπου 100 εκατομμύρια στερλίνες.

Είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής για τα βρετανικά σουπερμάρκετ όσον αφορά τα προϊόντα ετικέτας. 

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κύπρος: Πήγε διακοπές για τα γενέθλιά της και βρέθηκε στην εντατική μετά από δάγκωμα οχιάς

Διεθνή / Κύπρος: Πήγε διακοπές για τα γενέθλιά της και βρέθηκε στην εντατική μετά από δάγκωμα φιδιού

Η 40χρονη Βρετανίδα είχε πάει στην Κύπρο για να γιορτάσει τα γενέθλιά της - Ένα φίδι μήκους 1,5 μέτρου τη δάγκωσε στο πόδι την ώρα που ετοιμαζόταν να κάνει διαλογισμό
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
O Ο. Τζ. Σίμπσον πλήρωσε μαφιόζους για να δολοφονήσουν την πρώην σύζυγό του, ισχυρίζεται μάρτυρας «κλειδί»

Διεθνή / O Ο. Τζ. Σίμπσον πλήρωσε μαφιόζους για να δολοφονήσουν την πρώην σύζυγό του, ισχυρίζεται μάρτυρας «κλειδί»

Ο θρύλος του αμερικανικού ποδοσφαίρου έφυγε από τη ζωή στις 10 Απριλίου - Μετά τη διπλή δολοφονία ο μάρτυρας κατέθεσε στην αστυνομία αλλά αρνήθηκε να συνεργαστεί με τις δικαστικές Αρχές, όταν δέχτηκε απειλές για τη ζωή του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια