Ράδιο Αρβύλα: Ξέσπασμα Κανάκη κατά Κυρίτση για τις μολότοφ: «Ρεντίκολα, ε ρεντίκολα»

Ράδιο Αρβύλα: Ξέσπασμα Κανάκη κατά Κυρίτση για τις μολότοφ: «Ρεντίκολα, ε ρεντίκολα» Facebook Twitter
3

Έξαλλος ήταν ο παρουσιαστής Αντώνης Κανάκης στο χθεσινό Ράδιο Αρβύλα καθώς αναφέρθηκε στον Γιώργο Κυρίτση και την δήλωση «δεν θυμάται να είχαμε νεκρούς από μολότοφ».

«Με αυτούς έχουμε μπλέξει άσχημα. Θέλει ψυχραιμία!, είπε ο Αντώνης Κανάκης για το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Και συνέχισε: «Το έχουμε πει χιλιάδες φορές, παρακολουθούμε και ως πολίτες, όπως όλοι οι Ελληνες, αυτό το τσίρκο που λέγεται πολιτική σε αυτή τη χώρα, αυτή την κωμωδία που ξεπερνάει την οποιαδήποτε κωμική απόπειρα, αυτό το αρχαίο δράμα, το τραγικό αυτό πράγμα... Πάρα πολλά χρόνια και ως σατιρική εκπομπή, αυτό που γίνεται τον τελευταίο καιρό, τα πράγματα που έχουν ακούσει τα αυτάκια μας... Την προηγούμενη εβδομάδα ακούσαμε από κυβερνητικά χείλη πόσο καλό είναι οι προληπτικές προσαγωγές, πόσο καλό είναι δηλαδή να συλλαμβάνουμε τους Έλληνες πολίτες με την υποψία ότι μπορεί να κάνουν κάτι κακό. Και αυτή την εβδομάδα ακούσαμε αυτό το μαγικό...».

Μετά το βίντεο, ακολούθησε νέο ξέσπασμα: «Ναι, ναι, οι άνθρωποι εκεί στη Marfin, θυμάστε τότε, από κρυολόγημα είχαν πάει, ρεντίκολα, ε ρεντίκολα... Ήταν από τις πιο δύσκολες εκπομπές που είχαμε κάνει ποτέ γιατί έτυχε να είμαστε στον αέρα εκείνη τη μέρα. Και βγαίνουν πάλι επίσημα κυβερνητικά χείλη και λένε "σε αυτή τη χώρα δεν θυμάμαι να έχει σκοτωθεί κανείς από μολότοφ"».

 
Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Πόσες φορές έχω διαβάσει για "ξέσπασμα Κανάκη", και ούτε καν υψώνει τον τόνο της φωνής του...απλά γίνεται πιο σοβαρός. Μούφα ξέσπασμα δηλαδή.Καημό το έχω να τον δω, να κάνει πραγματικό ξέσπασμα α λα Λεβέντη όπως στο κλασικό βίντεο που μοίραζε καρκίνους. Αυτό είναι ξέσπασμα.
Νομιζω οποιοσδηποτε σκεπτομενος πολιτης ειχε αγανακτήσει με αυτη την ντροπιαστικη δηλωση. Ο ΣΥΡΙΖΑ προτιμα να καλυπτει τον χωρο του, απο το οτι καλο της κοινωνιας. Καλο θα ηταν στις επομενες εκλογες να το ζυγισει και αυτος ο κοσμος στην ψηφο του.