ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.3.2019 | 19:24

απατησα

Αρχικα εχω σχεση εδω και 4 χρονια με ενα αγορι. Εγω 23 αυτος 24.Μια μερα που τσακωθηκαμε,επειδη ζηλεψα και πιστεψα οτι θελει αλλη,πηγα και τον απατησα,βεβαια δεν προχωρησα στο κρεβατι,εμεινα μονο στο φιλι.Εκεινη τη μερα ειχα αποφασισει να τον χωρισω (πριν απιστησω) αλλα και μετα. Μετα απο 3 μερες τα ξανα βρηκα με τον δικο μου,και τωρα πραγματικα δεν ξερω τι να κανω.Να το πω η οχι? Ρε παιδια,δεν το κανα επειδη το θελα,ουτε επειδη μαρεσε ο τυπος,ουτε καν αισθανθηκα κατι..Ακομα και τη στιγμη που με φιλαγε,εγω σκεφτομουν το δικο μου.... Το κανα απλα για εκδικηση Πάνω στα νευρα μου..Αν το πω το πραγμα δεν εχει γυρισμο,εαν δεν το πω,θα ειναι σαν να τον κοροιδευω και δε το θελω.Οι λυσεις ειναι δυο α) χωριζω βρισκοντας αλλο λογο(δεν του λεω τι εκανα γιατι θα τον πληγωσω και δεν ξερω αν το ξεπερασει) β)μενω και καθε μερα ο εαυτος μου,μου υπενθυμιζει ποσο ανωριμη ειμαι,με τρωνε οι ενοχες ,και ζω με το ρισκο αν το μαθει.
5
 
 
 
 
σχόλια
Έχει δίκιο ο άνθρωπος που λέει ότι είσαι ανώριμη. Δεν ξέρω τι θα κάνεις αλλά άμα θες να κρατήσεις τη σχέση σου βάλε μυαλό. Η ομορφιά ελκυει αλλά απο μονη της δεν αρκεί. Το μυαλό κρατάει τη σχέση.
Είσαι μικρή, έκανες μια χαζομάρα. Τέλος της συζήτησης. Αν τον θες, ξέχνα το και προχώρα. Σιγά τη σαχλαμάρα που θα μαθευτεί κιόλας. Κάτσε με τον άνθρωπο σου άμα τον αγαπάς και στον επόμενο καβγά (ναι, θα υπάρξει, συμβαίνει και στα καύτερα ζευγάρια) μην κάνεις βλακείες με όποιον βρεθεί μπροστά σου. Ησύχασε, δεν έκανες δα και κάτι τόσο τρομερό. Θα το ξεχάσεις, θα το αφήσεις πίσω σου και αν πραγματικά τον θέλεις, να είσαι μαζί του.
Εμένα το φιλί με προβληματίζει πολύ λιγότερο από την ανώριμη στάση σου. Δηλαδή, απατάμε για να δείξουμε στους άλλους τι ακριβώς; Σε εμάς τι ακριβώς; Λογικά έχετε βρει τον τρόπο 4 χρόνια να συνεννοείστε , τι να πω.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ