ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.3.2019 | 14:28

2ο πτυχιο

Ειναι εφικτο η αποκτηση 2ου πτυχιου δουλευοντας full time απ το πρωι.Για να μιλησω πιο συγκεκριμενα,παντα ηθελα να μπω στο χημικο αλλα μαλλον θα παραμεινει ενα ονειρο:(
4
 
 
 
 
σχόλια
Πρώτα από όλα, να σου πω ότι το χημικό έιναι υπέροχο και η χημεία σχεδόν μαγευτική.Τωρα στο πρακτικό κομμάτι. Να ξέρεις ότι έχει πολύ διάβασμα και ότι θεωρείται δύσκολο. Αυτη είναι η γνώμη των πιο πολλών συμφοιτητών μου και η δική μου επίσης. Βέβαια, δεν σε πιεζει υποθετω κανείς να βιαστεις και αφου ήδη έχεις σπουδασει κατι και δουλευεις μπορεις να το παρεις πιο χαλαρα και να μην βγεις στα 4 χρόνια. Ίσως να εχεις προβλημα με τα εργαστηρια διότι είναι αρκετά δηλαδή γύρω στα 2-3 την εβδομάδα.
Κοίτα, δεν είμαι ακόμα στην αγορά εργασίας αλλά υποθέτω ότι για κάποιον που έχει όντως ασχοληθεί υπάρχουν επιλογές μιας και σε κάθε τύπο βιομηχανίας χρειάζονται χημικοί. Περιβάλλον, πολυμερή, φάρμακα, τρόφιμα, ναυτιλιακά, πηγές ενέργειας, καλλυντικά, δομικά υλικά σχεδόν τα πάντα δηλαδή... Βέβαια επαναλαμβάνω ότι δεν έχω ακόμα προσωπικη εμπειρία.Υπάρχουν μαθήματα που δεν τους αντιστοιχει κάποιο εργαστηριο και μαθηματα που έχουν εργαστηριο. Τα πείραματα σωστα λες γίνονται από εβδομάδα και κάτα μέσο ώρο κρατάνε 3-4 ώρες. Υπάρχουν εργαστήρια που είναι άνα 15 μέρες αν και αυτό είναι η εξαιρεση. Για κάθε εργαστήριο θα πρέπει να ετοιμαζεις είτε εργαστηριακό τετράδιο, είτε αναφορά σε μεγαλύτερα έτη. Επίσης ενδέχεται να χρειάζεται να γραφεις σε καθε εργαστηριο μικρα τεστακια, που με λιγο διαβασμα ξεπετάς εύκολα. Ότι άλλο θες ρωτα.
Ειμαι ο εξομολογουμενος.Ευχαριστω για την απαντηση,ναι ξερω με τα εργαστηρια μαλλον θα εχω θεμα,θα δω αν δικαιουμαι φοιτητικες αδειες για να μπορω μονο γι αυτα.Απλα θελω να ρωτησω,ισχυει οτι το πειραμα σ ενα μαθημα παει ανα βδομαδα η οχι?

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ