ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.3.2019 | 08:32

Βοήθεια...

Μόλις ξύπνησα πολύ απότομα. Είδα ένα όνειρο με τον πρώην μου, στο οποίο μου έλεγε ότι με αγαπάει ακόμα, ότι θα χωρίσει με την καινούρια του κοπελα και πως δεν με ξέχασε ποτέ. Με φιλούσε, με αγκάλιαζε και το πιο τρομακτικό είναι ότι εγώ ένιωθα ευτυχισμένη. Έχουμε χωρίσει εδώ και ένα χρόνο με δική μου απόφαση μετά από 7 χρόνια σχέσης. Ήταν ενας άνθρωπος που με μείωνε μπροστά στους άλλους και διαρκώς με υποτιμούσε. Μου έλεγε ότι μετα από αυτόν θα μείνω μόνη μου, χωρίς κανέναν. Επιπλέον, ποτέ δεν σκεφτόταν εμένα, αλλά έβαζε σε πρώτη μοίρα τους φίλους του. Μετά τον χωρισμό έμαθα ότι με κατηγορούσε για διάφορα κι γι αυτό δεν του μίλησα ποτέ ξανά .Η αλήθεια είναι ότι δεν πιστεύω στα όνειρα. Αλλά νομίζω πως αυτό μου λέει κάτι. Ίσως ότι ειμαι ακόμα συναισθηματικά ευάλωτη και πως για κάποιο λόγο εγώ ακόμα τον αγαπώ σαν άνθρωπο, παρά τα όσα μου έχει κάνει.Δεν ξέρω. Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει? Υ. Γ. Προσπάθησα να προχωρήσω στη ζωή μου κι εγώ. Μα δεν προχώρησε το πράγμα από υπαιτιοτητα του άλλου. Και τώρα με βασανίζει η σκέψη ότι θα μείνω μόνη μου, όπως ακριβώς τόνιζε ο πρώην. Σε εκείνον όμως δε θα ήθελα να γυρίσω.
2
 
 
 
 
σχόλια
Τα όνειρα ειναι απλα ονειρα. Τπτ παραπανω. Μην το σκεφτεσαι. Ειδες απλα ενα ονειρο. Αν εβλεπες οτι μαλώνετε θα σε προβλημάτιζε το ιδιο? Οχι. Οσο για το θα μεινεις μονη σου, έλα σε παρακαλω. Στο ειπε δλδ ενας μλκ που δεν εχανε ευκαιρια να σε μειωσει οπως λες. Χρειαζεται να συνεχίσω το συλλογισμο μου?
Εμένα μου κάνει σαν όνειρο που αποκαλύπτει το πώς νιώθεις. Ότι δλδ κάπου έχεις πονέσει και σου βγαίνει ότι θα σε δικαίωνε αν ήταν απέναντι σου πιο νορμάλ σύντροφος . Μην φοβάσαι ότι θα μείνεις μόνη, κανένας δεν θα το αποφασίσει αυτό για πάρτη σου. Σου εχει αφήσει το στίγμα του. Πάρε το χρόνο σου , όλα ξεπερνιουνται !