Μέλη του Ιερού Λόχου έκαναν «ντου» σε παράσταση στο Βασιλικό Θέατρο, γιατί «εξύβριζε τα Θεία»

Μέλη του Ιερού Λόχου έκαναν «ντου» σε παράσταση στο Βασιλικό Θέατρο, γιατί «εξύβριζε τα Θεία» Facebook Twitter
8

Έφοδο πραγματοποίησαν μέλη του Ιερού Λόχου σε αίθουσα του Βασιλικού Θεάτρου της Θεσσαλονίκης την ώρα που πραγματοποιούνταν η παράσταση «Πυρκαγιές».

Σύμφωνα με πληροφορίες των τοπικών ΜΜΕ, τέσσερα μέλη που ανήκουν στον Ιερό Λόχο αποφάσισαν να δράσουν με τον τρόπο αυτό επειδή σε κάποιον από τους διαλόγους της παράστασης θεωρούν ότι εξυβρίζονται τα θεία.


Εισέβαλαν στον χώρο του θεάτρου και δημιούργησαν φασαρία με αποτέλεσμα να διακοπεί η παράσταση.


Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ όπου απομάκρυναν τα μέλη του Ιερού Λόχου χωρίς ωστόσο να γίνουν προσαγωγές ή συλλήψεις.

Νωρίτερα, ο Ιερός Λόχος στη σελίδα του στο facebook επιβεβαίωσε την εισβολή των μελών του στην παράσταση του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος ενώ δημοσίευσε και βίντεο από τη δράση του. 

Μέλη του Ιερού Λόχου έκαναν «ντου» σε παράσταση στο Βασιλικό Θέατρο, γιατί «εξύβριζε τα Θεία» Facebook Twitter

Φασαρία και σταμάτημα της θεατρικής παράστασης Πυρκαγιές. from ΙερόςΛόχος 2012 «Ιερός Λόχος 201 on Vimeo.

Ελλάδα
8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Εγώ την έχω δει την παράσταση, σιγά τις βρισιές. Σύγχρονο έργο είναι κάποια στιγμή ο ένας πρωταγωνιστής λέει μερικά κοσμητικά. Χειρότερα ακούς στα γήπεδα και στα λεωφορεία. Έλεος πια με τον κάθε θιγμένο.
"10' ταινία, 9,5' βρισιές". . . Λέει ο Ιερός Λόχος. Δηλαδή, στο γήπεδο που είναι 90 λεπτά "ταινία" 100 λεπτά βρισιές, γιατί δεν πάνε να κάνουν τσαμπουκάδες; Στο θέατρο βρίσκουν και τα κάνουν. Ντροπή σας. Το ξέρω ότι δεν θα το καταλάβετε, αλλά ντροπή σας. Ο κόσμος πλήρωσε εισιτήριο να δει μία παράσταση. Ότι παράσταση είναι αυτή. Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να τραμπουκίζετε. Έπρεπε η δικαιοσύνη να είναι πιο αυστηρή σε τέτοια θέματα.
Είναι οι άλλοι ουγκανοι απο αυτούς που διακόπτουν ομιλίες σε αμφιθέατρα ή καίνε βιβλιοπωλεία διότι διαφωνούν με τα βιβλία που πουλάνε.Όταν για δεκαετίες ανέχεσαι ή και κρυφοεπικροτείς τον ουγκανισμό αυτός γίνεται επισήμως επίσημος κώδικας επικοινωνίας.
"Mε συνθήματα όπως «Έρχονται οι ξένοι και μας παίρνουν τους λεβέντες» και «Ομοφυλοφιλία μόνο για Έλληνες» εμφανίστηκε στο Gay Pride του Δήμου Θεσσαλονίκης τοπικό τάγμα συνακοντιστών απο τα Λαδάδικα με ονομασία «ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ» απαντώντας σε διάφορες προκλήσεις.Διεκδικώντας το δικαίωμα του εθνικιστικού σεξουαλικού προσανατολισμού, τάγμα καλολαδωμένων νεαρών παρέλασε μαχητικά ερχόμενο σε σύγκρουση με άλλες ομάδες που συμμετείχαν στην πολύχρωμη γιορτή. Ο σύνδεσμός μας δεν θα αφήσει κανένα περιθώριο σε «γαμημένες αλβανικές κωλοτρυπίδες» να παρελαύνουν ανέμελες, καβατζώνοντας τα τεκνά για την παρτάρα τους.Εμπνεόμενοι από το παράδειγμα του θρυλικού ΙΕΡΟΥ ΛΟΧΟΥ και την φυλετική συνέχεια που τον διακρίνει, οι συνακοντιστές μας μιμούμενοι τους αρχαίους Σπαρτιάτες είναι πρώτα από όλα εραστές μεταξύ τους και ύστερα όλα τα άλλα.Για ακόμη μια φορά, το εβραιομασωνικό κράτος των διεθνιστών Μαρξιστών θέλει να αλλοιώσει κλασσικά αρχαιοελληνικά ιδεώδη όπως το σεξ, το οποίο πρώτοι εμείς καθιερώσαμε μέχρι να μας το κλέψουν και αυτό οι ξένοι για να βάλουν και τις γυναίκες μέσα.Σύμφωνα με το καταστατικό του συνδέσμου μας, κανένας μετανάστης και κανένας εβραιοκομμουνιστης δεν θα υποκλέψει τον αυθεντικό έρωτα μεταξύ αντρών παρά μόνο εμείς, τα γνήσια τέκνα των Σπαρτιατών και οι αιώνιοι σύντροφοι των μυθικών Ιερολοχιτών."Από ένα @ (παπάκι) στα internets"ο Ιερός Λόχος στο Pride της Θεσσαλονίκης"