ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.3.2019 | 19:36

Φοβάμαι

Εχω βαρεθει να ζω αυτη τη ζωη. Είμαι 18 , φοιτητης και ομοφυλόφιλος. Μόνο μια φιλη μου το γνωρίζει ( δεν εχει κανενα προβλημα γι αυτο της το ειπα αλλωστε) , το θεμα όμως ειναι οτι δεν αντέχω να συναναστρέφομαι με στρέιτ ατομα. Θελω να παω στην colour youth αλλα πραγματικα φοβαμαι απίστευτα και δεν θα ξέρω και κανέναν. Νιώθω επιτέλους πως ηρθε η στιγμη για μια αλλαγη που θα νοηματοδοτήσει τη ζωη μου και θα με κάνει να αισθάνομαι όμορφα γι αυτο που ειμαι και όχι για αυτο που "πρεπει" να ειμαι αλλα εγω φοβαμαι να περάσω στην άλλη πλευρά .
2
 
 
 
 
σχόλια
Αγαπητέ μου φίλε, είναι η φάση τέτοια, που βλέπεις τα πράγματα βουνό. Στην πραγματικότητα, ωστόσο, είναι πολύ πιο απλά. Μην διστάσεις να αγαπήσεις τον εαυτό σου και να εκφραστείς ειλικρινώς για αυτό που είσαι. Σίγουρα, τα μυαλά αρκετών πολύ εύκολα θα απορριψουν κάποιον για έναν τέτοιο λόγο. Όμως, ζούμε για εμάς και όχι για τους άλλους.Παρόλα αυτά, θα σε συμβούλευα να μην τάσσεσαι κατά των στρέιτ απλά και μόνο επειδή είσαι ομοφυλόφιλος. Τάσεις σαν κι αυτές δεν ευνοούν στη γεφύρωση του υπάρχοντος χάσματος. Άλλωστε, η σεξουαλικη κατεύθυνση είναι απλά μια από τις μυριαδες παραμέτρους που μας απαρτίζουν σαν οντότητες. Συνεπώς, στις συναναστροφές μας δεν υπάρχει ο γκέι, ο στρέιτ κτλ. Υπάρχουν μόνο άνθρωποι. ?
Δεν ειναι οτι δεν αντεχεις να συναναστρέφεσαι στρειτ ατομα, ειναι οτι αισθάνεσαι καταπιεσμένος και υποσυνηδητα τους κατηγορείς που δεν μπορείς να είσαι ο εαυτός σου.Ελπίζω κάποτε να βρείς το κουράγιο να αποκαλύψεις και να αποδεχτείς τον πραγματικό εαυτό σου. Ίσως σε κάποια άλλη χώρα....Μη διστάζεις να ζητήσεις βοήθεια από άτομα που το έχουν περάσει αυτό, είναι πολλοί περισσότεροι απ'οτι πιστεύεις.