ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.3.2019 | 18:54

Το pug μου

μεγάλωσε και έχει γίνει δύστροπο και κακιασμένο. Το μεγάλωσα απο κουτάβι δυό μηνών οταν μου το έδωσε μια πλούσια φίλη μου που έχει ένα κοπάδι τέτοια στο Κεφαλάρι με όλη την προσοχή και αγάπη που μπορούσαΌλα καλά για τρία χρόνια μέχρι που πρίν ενάμιση μήνα άρχισε να τρώει και να μασουλάει οτιδήποτε είναι καλώδιο ή μοιάζει με καλώδιο, υπολογιστή , τηλεόραση , ηχοσύστημα , φορτιστές κινητών , μικροκυμάτων και φουρνάκι και εστία και μίνι ψυγείο,όλα μου τα χάλασε και πες την πρίζα πισί και κινητών αλλάζει μονοκόματο , τα άλλα πάνε , τα βρισκα απόκαμμα ολσα γυρναγα απο δουλειάΝα νευριάσω και να κτυπήσω ή να φωνάξω δε μπορώ , έτσι και αλλιώς δε καταλαβαίνει αυτό, τα κάνει οταν δεν είμαι μπροστά, και εκεί που μου ταν όλο γλύκες και χαρές τώρα όποτε με βλέπει μουγκρίζει σαν αγελάδα και απλά ξαπλάρει κοιτώντας με βαριεστημένα,σαν βαρύ πεπόνιΣημειωτέον οτι όλο αυτό ξεκίνησε οταν άρχισα να κάνω ενναλάξ πρωινη και βραδυνή βάρδια στο καφέ-κλάμπ που εργάζομαιΤι συμβαίνει με το πούγκ μου ; Αρρωστο δεν είναι ο κτηνίατρος μου πε οτι θα ζήσει άλλα 30χρόνια γελαστά αλλα πρώτη φορα κρυφοευχήθηκα μέσα μου να νε λιγότερα και ντρέπομαι για αυτό.Πείτε μου τι να κάνω plz!
4
 
 
 
 
σχόλια
Άγχος εγκατάλειψης έχει και βαριέται όταν λείπεις. Αύξησε τις βόλτες και την άσκησή του και θα δεις μεγάλη διαφορά. Το ιδανικό θα ήταν να το έχεις κουράσει πριν φύγεις για δουλειά, ώστε όταν θα λείπεις να κοιμάται. Παίρνε του τα ειδικά κοκαλάκια από δέρμα και δίνε του να μασουλάει, καθώς και παιχνίδια, όχι όμως όλα διαθέσιμα την ίδια μέρα, να τα αλλάζεις να μην τα βαριέται. Πάρε κι ένα kong καλής ποιότητας, στούμπωνέ το με λιχουδιές κι άστο να βασανίζεται ευχάριστα. Αν τα κάνεις όλα αυτά εγγυημένα θα δεις άλλη συμπεριφορά. Σε σεμινάριο έλεγαν οτι ο σκύλος μας έχει απίστευτο άγχος όταν φεύγουμε, γιατί απλά δεν ξέρει οτι θα επιστρέψουμε, κάθε φορά νιώθει οτι τον εγκαταλείπουμε κι έτσι εξηγείται η τρελή χαρά και το κλάμα - παράπονο όταν μας ξαναβλέπει. Κρίμα είναι να τον μαλώσεις κι από πάνω που το βιώνει αυτό.
Συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιό σου.Να προσθέσω, απευθυνόμενη στο άτομο που έκανε την εξομολόγηση, ότι είναι στην ευθύνη του να καταλάβει τι συμβαίνει στο σκύλο του. Κι εγώ ως πρόβλημα ψυχολογικό-συμπεριφοράς θα το αντιμετώπιζα αρχικά και θα δοκίμαζα όσα αναφέρει το Λεμόνι (το). Όμως, πάντα μπορεί να πρόκειται για πρόβλημα υγείας αδιάγνωστο. Εδώ έναν πονοκέφαλο έχεις και είσαι μέσα στα νεύρα. Πόσο μάλλον ένα σκυλάκι που δεν έχει τρόπο να εκφράσει τη δυσφορία του με λόγια. Ακόμη και στους ανθρώπους πολλά προβλήματα είναι αδιάγνωστα, για ένα σκυλάκι δε συνηθίζουμε να ξοδεύουμε πολλά χρήματα (πόσοι τους κάνουν αναλύσεις αίματος, ούρων, κτλ; Ενώ για τον εαυτό μας συνήθως δεν τα τσιγγουνευόμαστε.) πέρα από μια επίσκεψη στον/στην κτηνίατρο.Θέλει να εφιστήσεις την προσοχή σου να δεις τι του συμβαίνει και πώς μπορείς να το βοηθήσεις. Μην καταθέτεις τα όπλα. Κι αυτό το καημένο από σένα εξαρτάται (πλήρως).