Πολάκης κατά Αμυρά: «Τι μ@λ@κίες ρωτάς για τις συζύγους υπουργών και τα κυβερνητικά αεροσκάφη»

Πολάκης κατά Αμυρά: «Τι μ@λ@κίες ρωτάς για τις συζύγους υπουργών και τα κυβερνητικά αεροσκάφη» Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Η ερώτηση του Γιώργου Αμυρά στη βουλή για τα κυβερνητικά αεροσκάφη που χρησιμοποιούν οι σύζυγοι υπουργών προκάλεσε την αντίδραση του Παύλου Πολάκη. 

Όπως περιγράφει ο ανεξάρτητος βουλευτής στον «Βηματόδοτη», μετά την ερώτηση ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας είδε τον κ. Αμυρά στο καφενείο της Βουλής και σε έντονο ύφος του είπε: «Τι είναι αυτές οι μ@λ@κίες που γράφεις για τις συζύγους των υπουργών; Τι σε ενδιαφέρουν εσένα οι γυναίκες των υπουργών».

Ο  κ. Αμυράς απάντησε: «Με ενδιαφέρει το κοινό συμφέρον και η μη σπατάλη χρημάτων». O κ. Πολάκης επέμεινε: «Για την Ντόρα γιατί δεν γράφεις, που έπαιρνε μαζί της 100 νοματαίους;».

«Η Ντόρα εδώ είναι, κάθεται δίπλα μου, γιατί δεν τη ρωτάς; Η Ντόρα τον άκουγε και γελούσε, ενώ ο κ. Πολάκης της έριξε μια ματιά και έφυγε...» περιέγραψε ο Γ. Αμυράς τη σκηνή.
 

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο Παρθενώνας, το posokanei, τα εργασιακά και η Μέση Ανατολή στο κυριακάτικο μήνυμά του

«Η δυτική όψη του Παρθενώνα αποκτά ξανά την πληρέστερη δυνατή μορφή της», ανέφερε στην αρχή του μηνύματός του και «έκλεισε» με ευχές για την Ημέρα του Πατέρα
THE LIFO TEAM
ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΠΑΣΟΚ ΕΛΑΣ

Πολιτική / Υπέρ της συμπόρευσης ΠΑΣΟΚ - ΕΛΑΣ η Λούκα Κατσέλη: «Αργά ή γρήγορα θα υπάρξει ανάγκη μίας συνεργασίας»

«Δεν προλαμβάνουμε καταστάσεις και διαχειριζόμαστε τις κρίσεις όταν ξεσπάνε. Γιατί να μην προετοιμαστεί αυτή η προσέγγιση νωρίς;», σχολίασε σε δηλώσεις της η πρώην υπουργός
THE LIFO TEAM
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ALCO ΝΔ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Δημοσκόπηση ALCO: Στο 23,3% η ΝΔ, στο 14,2% η ΕΛ.Α.Σ. - Πώς αξιολογούν οι πολίτες την υπόθεση Γιωτόπουλου

και το 51% των πολιτών δηλώνει αντίθετο με την αποφυλάκιση του Η Νέα Δημοκρατία διατηρεί το προβάδισμά της, η ΕΛ.Α.Σ. εδραιώνεται στη δεύτερη θέση και το ΠΑΣΟΚ καταγράφει νέες απώλειες
THE LIFO TEAM
ΕΙΡΗΝΗ ΑΓΑΠΗΔΑΚΗ ΣΤΙΓΜΑ ΤΑΜΠΟΥ

Πολιτική / Ειρήνη Αγαπηδάκη: Όταν σπάσει το στίγμα και το ταμπού, μπορούν να υπάρχουν πολιτικές

Υποστήριξε, στο πλαίσιο του The Upfront Initiative, ότι «η ψυχική υγεία δεν μπορεί πλέον να αντιμετωπίζεται ως ατομική υπόθεση, αλλά ως ζήτημα δημόσιας υγείας και δημόσιας πολιτικής»
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια