«Να μου φιλήσεις το παιδί μου»: Τα τελευταία λόγια του πατέρα που δολοφονήθηκε με 4 μαχαιριές

«Να μου φιλήσεις το παιδί μου»: Τα τελευταία λόγια του πατέρα που δολοφονήθηκε με 4 μαχαιριές Facebook Twitter
4

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Ελαιοχώρι της δυτικής Αχαΐας, από τη δολοφονία του 52χρονου Ανδρέα Χριστοδουλόπουλου που έπεσε νεκρός από τις αλλεπάλληλες μαχαιριές συγχωριανού του. 

Την ώρα που ο πατέρας αργοπέθαινε στα χέρια των ανθρώπων που βρέθηκαν στο σημείο της επίθεσης, ο αιμόφυρτος άνδρας είπε σε έναν γνωστό του: «Να μου φιλήσεις το παιδί μου».

Το ασθενοφόρο που τον παρέλαβε λίγο αργότερα, τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 

Όπως μεταδίδει το τοπικό tempo24.gr, ο δράστης αποδίδει το φονικό στον εκνευρισμό του: «Δεν ήθελα να τον σκοτώσω, με προσέβαλε», φέρεται να είπε στις αρχές.

O 69χρονος, που μαχαίρωσε τέσσερις φορές το θύμα του, στον θώρακα και στην κοιλιά, υποστηρίζει πως «θόλωσε» από τους χαρακτηρισμούς που του απηύθυνε ο νεκρός πατέρας. 

Η ρευματοκλοπή που κατέληξε σε τραγωδία

 

Το θύμα διέμενε στην Αθήνα και επισκέφτηκε τον τόπο καταγωγής του, το Ελαιοχώρι Αχαΐας, για να δει τη μητέρα του. 

Σύμφωνα το tempo24.gr, ο άντρας φέρεται να πληροφορήθηκε από τη μητέρα του πως ένας γείτονας κλέβει ρεύμα από το σπίτι τους.

Ο 52χρονος μετέβη στην πλατεία του χωριού, όπου και εντόπισε τον 69χρονο που έμελλε να τον σκοτώσει και τον κατηγόρησε για τη ρευματοκλοπή. 

Τότε ο 69χρονος έβγαλε μαχαίρι και τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

 

Σύμφωνα με τη νεκροψία - νεκροτομή από τον ιατροδικαστή Πατρών Ανδρέα Γκότση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, ο άτυχος άντρας δέχτηκε συνολικά τέσσερις μαχαιριές. 

Μία από αυτές τις μαχαιριές, στην εξωτερική πλευρά της μασχάλης, ήταν και η μοιραία για τον άνδρα, καθώς διέρρηξε την βραχιόνια αρτηρία με αποτέλεσμα το θύμα να χάσει γρήγορα πολύ αίμα, υποκύπτοντας τελικά στα τραύματά του. 

Με πληροφορίες από Tempo24.gr

Ελλάδα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Ορισμός της κακής έκδοσης του Έλληνα.Κλέβει και επειδή δεν το αντέχει να του το πεις σε σφάζει στο γόνατο. Διότι είναι πολύ προσβλητικό να πεις στον κλέφτη να μην σε κλέβει.