ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.3.2019 | 15:12

Πάλι εγώ

εγώ είμαι πάλι.. από Erasmus...όταν νιώθω μόνη και είμαι μακριά από τα αγαπημένα μ πρόσωπα έχω τάσεις φυγής δλδ θέλω να παω σπίτι μου.. τώρα όμως αυτό δεν αλλάζει πρέπει να κάτσω εδώ και να παλέψω με τους φόβους και τις ανησυχίες μου... παρόλα αυτά δεν ειμαι και πολυ ανοιχτη στο να κάνω παρεες ειμαι αρκετά εσωστρεφής... εχω γνωρίσει παιδιά εδώ αλλά δεν νιώθω και πολύ οικεία.. τι να κάνω βασικά για να μην σκέφτομαι τόσο πολύ? γιατί αυτό πιστεύω είναι που με εγκλωβίζει περισσότερο.. οι σκέψεις μ.. δοκιμαζω να βγω βόλτα να παω για τρέξιμο να διαβάσω αλλά τίποτα δε γίνεται αρκετές φορές..εκεί παραμένω στις σκέψεις..σκέφτομαι ότι θα ήθελα να είμαι με τους δικούς μ με τους φιλους μου.. εσείς τι κάνετε Όταν εγκλωβίζεστε στις σκέψεις σας?
4
 
 
 
 
σχόλια
Δες το σαν μια ευκαιρία να ανοιχτείς και να γνωρίσεις καινούρια άτομα.Αν το μόνο που σκέφτεσαι είναι η ζωή σου στην Ελλάδα, τότε τζάμπα τα λεφτά και η εμπειρία.
Συνήθως για αυτό το λόγο πάντα απέφευγα να συναναστρέφομαι με Έλληνες στο εξωτερικό.Κλαψαρηδες, όλα τους ενοχλούν, τίποτα δεν είναι σαν την Ελλάδα. Γενικά μια μιζέρια και να μη μπορούν να εκτιμήσουν τι ζουν.Α επίσης μηδαμινή προσπάθεια ένταξης με το γηγενη πληθυσμό..
Μένεις σε φοιτητική εστία; H κουζίνα είναι ένα μέρος που μπορείς να γνωρίζεις κόσμο, αλλά και στο παν/μιο στη βιβλιοθήκη, στο καφέ κλπ. Είναι και μέσα της χρονιάς και αυτό δυσκολεύει τα πράγματα. Μην εγκαταλείπεις την προσπάθεια. Πήγαινε μια βόλτα, πήγαινε να δεις ένα μουσείο, πήγαινε για τρέξιμο και εκμεταλλεύσου τον καιρό. Το πρώτο διάστημα είναι πάντα δύσκολο. Τους δικούς σου θα τους βρεις και πάλι. Έχεις όμως μια καλή ευκαιρία. Μην την αφήνεις ανεκμετάλλευτη.