ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.3.2019 | 19:04

Δεν Αντέχο άλλο!!!

Γειά σας είμαι 18 χρονών και σπουδάζω έναν κλάδο της οικονομικής και όπως και οι περισσότεροι φοιτητές στο πρώτο εξάμηνο μένουν σε κάποια μαθήματα. Έτσι και γω έμεινα σε 4 από τα 6 και άρχισαν να μου λένε ότι ντροπή σου και τι είναι αυτά δε λέω δίκιο έχουν και δεν διαφωνώ με αυτό αλλά θα ήθελα αντί να βάζουν τις φωνές να με βοηθήσουν κάπως. μέχρι να τελειώσει η εξεταστική ήταν όλη την ώρα δεν έχεις ανάσα να πάρεις διάβαζε . Και τώρα που μπήκα στο 2ο εξάμηνο μου λένε όλη την ώρα διάβαζε πιο σοβαρά πιο πολύ και δεν μπορώ αυτή τη πίεση και το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι έχω σοβαρό θέμα συγκέντρωσης και δεν λένε να το καταλάβουν πιστεύουν ότι είναι δικαιολογία να μην διαβάζω. Αλλά δεν είναι αυτό. Το καλύτερο βέβαια ήταν όταν τους είπα ότι τα μαθήματα που έμεινα θα τα διαβάζω κανένα 2 ώρο κάθε σαββατοκύριακο αφού έχω τελειώσει με άλλες υποχρεώσεις και δεν τους έφταναν οι δύο ώρες ήθελαν και άλλες παραπάνω. Με αυτά που κάνουνε και μου λένε μου περνάνε το μήνυμα ότι θέλω να διαβάζεις όλη την ώρα δε με ενδιαφέρει αν έχεις κάτι να κάνεις. Και να σας πω κάτι δεν μπορώ άλλο βαρέθηκα δεν Αντέχο άλλο. Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου?
3
 
 
 
 
σχόλια
Είμαι τελευταίο εξάμηνο οικονομικό. Αν δεν είσαι παμακ μην αγχω στην ωρα σου θα το παρεις. Δεν είναι τρομερά δύσκολη σχολή. Αν ασχοληθείς λίγο το χεις. Καλύτερα που δεν τα πέρασες γιατί απ ότι κατάλαβα αν τα περνούσες θα τα περνούσες με κάνα 5 6 από τύχη.
Για τη συγκέντρωση δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Ειδικά τώρα που θα ανθίσουν ταλουλουδάκια, θα κελαηδανε τα πουλακια θα ανοίξει ο καιρός το πρόβλημα σου θα επιδεινωθεί. Μην αγχω όλοι το παθαίνουμε. Λίγο πειθαρχία και προσπάθησε να δεις και με άλλο μάτι την σχολή. Για μένα ειναι θέμα όρεξης κυρίως.