ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.3.2019 | 17:12

Με στεναχωρισε!

1,5 μηνα εχω μια καινουργια σχεση. Εχουμε προχωρησει στο ερωτικο κομματι αλλα χθες μαλωσαμε ασχημα αρχισε να λεει εχω πολλες εμπειριες και με τοσες γκομενες που εχω παει εχω σπασει κρεβατια και καναπεδες κλπ κλπ... Αρχισε να λεει η γυναικα δεν πρεπει να εχει πολλες εμπειριες και να μην πηγαινει με πολλους γιατι θα της βγει το ονομα ... Ενω ο ανδρας ειναι ανδρας και κανει οτι θελει και αρχισα να του λεω κατουρα και λιγο εσυ αντρακλα που πας και με πολλες και το πεζεις μαγκας! Θιχτηκε μου λεει αμα δεν σου κανω τραβα στον πρωην σου που σου φεροταν οπως μου ειπες σαν σκουπιδι η αν δεν σαρεσει μαυτον πηγενε με αλλον αφου πιστευεις αυτα για μενα δεν εχω να πω κατι παμε να φυγουμε ειπε.. Εκεινη την ωρα στεναχωριθηκα παρα πολυ και γιατι αναφερθηκε στον πρωην μου δεν περασα και λιγα και εκτος αυτου δεν ηξερα αν εφταιξα εγω που μιλησα ετσι η αυτος που απαντησε ετσι!! Δεν επρεπε να αναφερθει στον πρωην μου του εμπιστευτηκα πως ενιωθα και οτι εχω περασει ασχημα με τον πρωην μου και με πληγωσε και πανω στον καυγα μου το πεταξε ετσι!! Και εκτος αυτου συνεχεια καυχεται οτι ειχε πολλες γκομενες και τον ηθελαν πολλες γιατι το κανει αυτο δεν καταλαβαινω!!
6
 
 
 
 
σχόλια
Αν πιστεύεις έστω και για ένα λεπτό οτι έφταιξες εσύ για αυτή την απαράδεκτη συμπεριφορά, να κοιταχτείς σε ένα καθρέφτη, γιατί στο κουτελό σου αναγράφεται με μεγάλα γράμματα η λέξη "θύμα".Κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και τρέξε μακριά του όσο πιο γρήγορα μπορείς.
Δε θα έπρεπε να σε στεναχωρήσει αυτή η συμπεριφορά του αλλά κυρίως να σε χαροποιήσει που τον κατάλαβες τόσο έγκαιρα και μπορείς να τον απομακρύνεις όσο γίνεται πιο γρήγορα. Δε θέλεις να ψάχνεις για καινουρια κρεβάτια και καναπέδες εν καιρω κρίσης.
Αν του ειπες για τον πρωην σου, οτι σε πληγωσε,σου φεροταν ασχημα, πηγαινε με αλλες κλπ και παρολα αυτα οτι εσυ ησουν κολημενη μαζι του ειναι πιθανο να ενιωσε ανασφαλεια και τωρα να στα ξεφουρνιζει αυτα για αυτον τον λογο. Φοβουμενος πως και θα φανει "καλος" και λιγος. Ειναι
Και με συτόν άσχημα θα περάσεις. Πρόκειται για φαλλοκράτη (κι επιεικώς ηλίθιο, τόσο διαβλητό το παιχνίδι του). Κόβεται με συνοπτικές διαδικασίες.
Όχι απλά κόβεται η ερωτική επαφή, αλλά και κάθε είδους επαφή με τον άνθρωπο αυτό. Πόσο χειριστικος! Απομακρυνσου όσο είναι νωρίς...Δεν είναι φυσιολογικές κουβέντες αυτές, να το ξερεις. Επίσης, κάνε λίγο περισσότερο focus στις ερωτικές επιλογές σου.. Σου αξίζουν τα καλύτερα, όπως στην καθεμία!