ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.3.2019 | 13:43

Φιλια

Καλησπέρα παιδια...είμαι άνδρας 21 ετών..ειμαι φίλος με ένα παιδί εδώ και 2 χρόνια περιπου.Θα ήθελα τη γνώμη σας για το εξης για κάτι που έχω παρατηρήσει.Ο συγκεκριμένος αν και είναι καλό παιδί είναι πάρα πολύ κουτσομπολης.Σχολιαζει συνέχεια τους φίλους του με αρνητικό τρόπο.Τις προάλλες πίναμε καφέ και σχολίαζε σε μια φίλη μου έναν πολύ καλό του φίλο αρνητικά μπροστά μου.Εχω παρατηρήσει ότι αν κάποιος του μιλήσει λίγο άσχημα η πει κάτι που δεν του αρέσει μετά συνέχεια τον θάβει σε αλλους και γενικά μιλάει για αλλά άτομα με λίγο κακία μπροστά μου.Επισης μια φορά μου είχε πει ένα σχόλιο που είχε κάνει ένας φίλος μου για μένα σε στιλ να κόψει αντιδράσεις κάτι που δεν μου άρεσε καθόλου επίσης γτ ήταν σαν με τσιγκλουσε να πω κακή κουβέντα για αυτόν.Σκεφτομαι γενικά μήπως σχολιάζει και μένα πίσω από την πλάτη μου..
3
 
 
 
 
σχόλια
Το μόνο βέβαιο... Από τη στιγμή που σχολιάζει δυσμενώς κοινούς σας φίλους ή δικούς του φίλους σε εσένα καθώς και διαδίδει τι λένε άλλοι για εσένα, να είσαι βέβαιος ότι δεν αποτελείς εσύ εξαίρεση. Και θα σε σχολιάζει δυσμενώς πισώπλατα και θα διαδίδει εάν τυχόν έχεις πει κάτι για κάποιον κοινό σας φίλο ή γνωστό. Τέτοιοι τοξικοί άνθρωποι πρέπει να απομακρύνονται.