ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.3.2019 | 15:51

μπαινω εδω μεσα

και βλεπω ολους εσας να κλαιγεστε για κατι. απλα βγειτε εκει εξω και καντε τα ονειρα σας πραγματικοτητα. σταματηστε να καθεστε. κυνηγηστε οτι θελετε
6
 
 
 
 
σχόλια
Οι άνθρωποι γράφουν εδώ κάποιες φορές, όταν είχαν μια άσχημη μέρα, όταν στεναχωρέθηκαν για κάτι, όταν είναι κουρασμένοι, απογοητευμένοι ή γιατί απλά θέλουν κάπου να γράψουν ανώνυμα μια σκέψη τους. Δε σημαίνει ότι πάντα νιώθουν έτσι ή ότι δεν διεκδικούν έξω αυτά που θέλουν απ' τη ζωή τους ή ότι κάθονται και μεμψιμοιρούν. Ας δείχνουμε περισσότερη κατανόηση. Κανείς δεν είναι όλη την ώρα μεσ' την καλή χαρά ή μόνιμα θλιμμένος.
Συνήθως εκείνοι που "κλαίγονται" είναι όσοι προσπάθησαν να κυνηγήσουν τα όνειρά τους και μετά απογοητεύτηκαν. Γιατί κάποιες φορές όσο και εάν προσπαθείς και όσο και εάν το κυνηγήσεις, η ζωή έχει άλλα σχέδια. Και μέχρι να γίνεις ευέλικτος και να αναπτύξεις τους δικούς σου -προσωπικούς- μηχανισμούς επιβίωσης, η φάση του να "κλαίγεσαι" είναι απαραίτητη, δύσκολη, ιδιαίτερη ανάλογα τον άνθρωπο και την περίπτωση. Εσείς λοιπόν, που δίνετε τέτοιες συμβουλές, μάλλον κακό κάνετε παρά καλό. Το να υποθέτεις ότι τα πάντα είναι εκεί εξώ και σε περιμένουν να τα διεκδικήσεις, στη λιγότερη των περιπτώσεων είναι αφέλεια, απειρία και ανωριμότητα.
Δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι. Αλλοι διεκδηκουν, αλλοι οχι ( η οχι αρκετα, η οχι σωστα). Δεν το βλεπω μεμπτό για τους δεύτερους να εκφράζουν την απογοήτευση τους, έστω κ αν κατα τη γνώμη σου δεν προσπαθούν αρκετα η δεν προσπαθούν καν. Προφανως ανηκεις στην πρωτη κατηγορια οποτε σου ειναι δυσκολο να κατανοήσεις τη δευτερη. Η οποια ομως υπάρχει. Ουτε μπορουμε να γνωρίζουμε τα βιωματα, τη δεδομένη στιγμη, τη δεδομένη ψυχολογική κατασταση ενος ανθρώπου που ανεβάζει ενα σχολιο στο οποιο 'κλαιγεται' (οπως σχολιασες). Φιλικά κ ελπίζοντας να έλαβες μια δευτερη οπτική.