ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.2.2019 | 12:55

Ραντεβου ή οχι?

Βγηκαμε πρωτη φορα χθες(αυτος μου το ζητησε)χωρις να ειναι ξεκαθαρο αν βγαινουμε φιλικα ή ραντεβου και προτεινε να πληρωσει αυτος κι να με γυρισει σπιτι κι μετα με αγκαλιασε. Ειναι ραντεβου?
9
 
 
 
 
σχόλια
Και γω είχα βγει με κάποιον φιλικά καθώς δεν εξελίχθηκε σε κάτι άλλο και προσφερθηκε να με κεράσει χωρίς να το δεχτώ στη συνέχεια και μου είπε πως αν ήθελα μπορούσε να με πάει και στο σπίτι μου. Και φυσικα με αγκάλιασε και με φίλησε. Μη μυγιαζεστε από μερικές κινήσεις ευγένειας ρε κορίτσια.
Εγω νομιζω οτι ειναι ραντεβου...αν ηταν φιλικο τεμπο δεν θα προσφεροταν να πληρωσει η να σε γυρισει σπιτι....απλα θελει να σε γνωρισει και δεν βιαζεται να το προχωρησει ακομη σε φιλι αγγιγματα κλπ
Περάσετε καλά;Απ’οτι φαίνεται ναι και ήταν και κύριος.Είστε ακόμα σε φάση γνωριμίας όποτε μην βιάζεσαι να βάλεις ταμπέλες ή να τρέξεις τα πράγματα.Απλα ζηστο!