ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.4.2013 | 21:23

ηλεκτρικός

Σάββατο μεσημέρι, στάση ηλεκτρικού κηφισιά. Μπαίνω σε ένα άδειο βαγόνι εγώ και 2 φίλες και καθόμαστε. Μπαίνει μετά μια 40άρα, ξέρετε από αυτές τις "καλοφτιαγμένες" και μας λέει >Και ρωτώ εγώ τώρα... Γιατί πρέπει να νιώθεις απέχθεια για τον διπλανό σου.. Πώς γίνεται να αηδιάζεις με τον συνάνθρωπο;Εγώ προσωπικά δεν ενοχλούμαι με κανέναν είτε ειναι Έλληνας, μετανάστης,πρεζόνι.. Δεν ξέρω.. Ίσως να ζω σε καποιον παραλληλο σύμπαν.. Ίσως οι πολύ αναρχικές μου ιδέες να με έχουν επηρεάσει...Ίσως φταίει που είμαι ακόμα 17.
2
 
 
 
 
σχόλια
Όταν καθίσει δίπλα σου ο άστεγος παππούς που μπαίνει στην Κηφισιά με την μαγική αύρα ποδαρίλα/μασχαλίλα/κατρουλίλα, θα την καταλάβεις την κυρία...Την τελευταία φορά που μπήκε ξέχασα να τραβήξω βίντεο. Δύο γυναίκες τρακάρανε μεταξύ τους στην προσπάθεια να κάνουν στροφή 180 μοίρες και να απομακρυνθούν, και όλα τα καθίσματα γύρω από τον παππού άδειασαν. Κάποιοι άλλαξαν βαγόνι... :DΕπίσης μερικές γυναίκες έχουν βιώσει παράξενες καταστάσεις με ανωμαλιάρηδες που τους κωλοτρίβονται, τις κοιτάνε επίμονα, τρίβουν τον πούτσο τους πάνω από το παντελόνι κλπ.
Μη το βλέπεις μόνο απο τη δική σου σκοπιά. Ισως η "καλοφτιαγμένη" 40άρα να είχε πολλές παρενοχλήσεις απο διάφορους γλυκερούς "θαυμαστές" στον ηλεκτρικό και βλέποντας την ευκαιρία να καθίσει δίπλα σε εσάς κορίτσια, την έκανε να νοιώθει ασφαλής.