Λιοντάρι κατασπάραξε 22χρονη υπάλληλο σε ζωολογικό κήπο- Την έσυρε από το πόδι στη φωλιά του

Λιοντάρι κατασπάραξε 22χρονη υπάλληλο σε ζωολογικό κήπο- Την έσυρε από το πόδι στη φωλιά του Facebook Twitter
2

Φρικτό θάνατο βρήκε μια 22χρονη εκπαιδευόμενη σε ζωολογικό κήπο της Βόρειας Καρολίνας, την οποία κατασπάραξε ένα λιοντάρι, αφού πρώτα την έσυρε από το πόδι στην φωλιά του. 

Το λιοντάρι, που ονομάζεται Matthai και είναι 14 ετών, βρισκόταν κανονικά μέσα στο κλουβί του αλλά μια μεγάλη μπάλα είχε μπλοκάρει την πόρτα με αποτέλεσμα να μην έχει κλείσει καλά η πόρτα. 

Το ζώο κατάφερε έτσι να δραπετεύσει από τον χώρο περίφραξης, φτάνοντας μέχρι την 22χρονη Άλεξ Μπλακ, την οποία άρπαξε από τον αστράγαλο, τραβώντας την πίσω στην φωλιά του. 

Σύμφωνα με την αναφορά την αστυνομίας, «το λιοντάρι έσερνε την Άλεξ Μπλακ μέσα στο κλουβί του για αρκετή ώρα, την οποία είχε αρπάξει πια από τον λαιμό».

Λιοντάρι κατασπάραξε 22χρονη υπάλληλο σε ζωολογικό κήπο- Την έσυρε από το πόδι στη φωλιά του Facebook Twitter
Φωτογραφία από το Facebook της 22χρονης Άλεξ.

Πυροσβέστες προσπάθησαν να διαχωρίσουν το λιοντάρι από την 22χρονη αλλά χωρίς αποτέλεσμα, ενώ μάταιες ήταν και οι προσπάθειες των υπολοίπων υπαλλήλων να αποσπάσουν την προσοχή του ζώου. 

Αρχικά έριξαν στο λιοντάρι βέλη με υπνωτικό αλλά καθώς δεν λειτούργησαν, τελικά πυροβόλησαν το ζώο 8 φορές. 

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, η 22χρονη πέθανε από τις βαθιές πληγές στον λαιμό της που της προκάλεσαν έντονη αιμορραγία. 

Λιοντάρι κατασπάραξε 22χρονη υπάλληλο σε ζωολογικό κήπο- Την έσυρε από το πόδι στη φωλιά του Facebook Twitter
Έλεγε πως όνειρό της ήταν να γίνει φύλακας σε ζωολογικό κήπο.

Ο δικηγόρος υπεράσπισης του ζωολογικού κήπου διέψευσε ωστόσο σε δήλωσή του πως μια μπάλα είχε μπλοκάρει την είσοδο και γι' αυτό δεν έκλεισε σωστά. 

Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Δεκέμβριο, όμως τώρα ήρθε στο φως της δημοσιότητας το πόρισμα του δυστυχήματος.

Διεθνή
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Να πείσει Ισραήλ και Ιράν πως έχουν «κερδίσει» αμφότεροι, επιδιώκει η διεθνής κοινότητα

Διεθνή / Ανάλυση Skynews: Πώς ΗΠΑ και σύμμαχοι φτιάχνουν κόκκινη γραμμή για να μην προκληθεί γενικευμένος πόλεμος Ισραήλ-Ιράν

Η επίθεση της Τεχεράνης με 350 πυραύλους και ρουκέτες σε ισραηλινό έδαφος σε απάντηση του βομβαρδισμού της ιρανικής πρεσβείας στη Δαμασκό - Οι προειδοποιήσεις και το παρασκήνιο
NEWSROOM
Η κληρονόμος Ίβι Γκετί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου- Ο σύζυγός της την αμφισβητεί

Διεθνή / Η κληρονόμος Ίβι Γκετί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου- Ο σύζυγός της την αμφισβητεί

Το αγαπημένο παιδί της μόδας, η Ίβι Γκετί παρευρέθηκε στο Met Gala το 2022 και το 2023, ενώ την ίδια ώρα είναι κεντρικό πρόσωπο στις εβδομάδες μόδας της Νέας Υόρκης, του Λονδίνου και του Παρισιού
NEWSROOM
Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για την επίθεση στον πιο έμπιστο συνεργάτη του Ναβάλνι

Διεθνή / Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για την επίθεση στον πιο έμπιστο συνεργάτη του Ναβάλνι

Ο Λεονίντ Βολκόφ οργάνωνε τις πολιτικές εκστρατείες του Αλεξέι Ναβάλνι, ζώντας αυτοεξόριστος στη Λιθουανία και πρόσφατα δέχτηκε επίθεση εκεί με σφυρί. Τώρα δύο ύποπτοι συνελήφθησαν στην Πολωνία
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Ενα κακοποιημενο αγριο ζωο επιτεθηκε στον βασανιστη του. Γιατι αν εμενα με ειχε καποιος κλεισμενο μεσα σε ενα κλουβι και ενα τσουρμο να περναει να με βλεπει, να ουρλιαζει, δεν θα ηταν ουτε ο φυλακας ουτε ο φροντιστης μου. θα ηταν ο βασανιστης μου. Κι ας αφησουν τις παπαντζες με τις παιδικες γεματες αγαπη για τα ζωα φωτογραφιες. Οποιος επιλεγει να εργαστει στην μεσσαιωνικη σαδιστικη ανοησια που λεγεται ζωολογικος κηπος δεν αγαπαει τα ζωα.