ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.2.2019 | 01:34

μυαλο

Οταν εισαι σε μια σχεση και ο αλλος σου λεει πως θελει να παιξει παιχνιδια με το μυαλο σου και να στο σκισει γιατι ειναι πολυ ενδιαφερον τι εννοει;θα καταληξει με καλο η κακο τροπο;
53
 
 
 
 
σχόλια
δεν τα καταλαβαίνω πολύ αυτά, αλλά τη φράση ῾να σκίσει το μυαλό μου῾(!) θα την εκλάμβανα ως απειλή! Σκληρή λέξη! Και το να παίξει παιχνίδια με το μυαλό μου, θα με έβαζε σε απορίες, τι είδους παιχνίδια εννοεί; Αυτή η φράση συνήθως χρησιμοποιείται για τους τρελούς που δεν έχουν επαφή με την πραγματικότηταΡώτησε τον
Γνώμη μου μην επιτρέψεις να το συνεχίσει αυτό όταν δεν ξέρεις πού θα οδηγήσει! Πρέπει ανά πάσα στιγμή μέσα στη σχέση να έχεις την επιλογή να διαλέξεις σε ότι κάνετε!!!
Ναι και εγω αυτό καταλαβαινω.Δεν μου φαινεται πολυ υγιες ολο αυτο.Αλλα δε θελω και ισως δε μπορω να το σταματησω (;).Θα το παιξω το παιχνιδι του παρολο που δε μαρεσει διοτι δεν παιζω παιχνιδια με αυτους που θελω να ειναι διπλα μου, ειμαι αυτη που ειμαι και μαρεσει να δειχνω στον αλλον τι νιωθω ( αν νιωθω).Δεν πρεπει ομως να με επηρεασει τιποτα.Θα δω στο μελλον τι θα κανω τελικα.
Εισαι βανίλα κι αυτός (επιθυμεί τουλάχιστον) bdsm, κατα πάσα πιθανότητα. Για να παιχτεί το παιχνίδι πρέπει και αυτός μα εμπνέει εμπιστοσύνη (και μεγάλη, κι αυτό δεν γίνεται σπο την μια στιγμή στην αλλη), και εσύ να ενδιαφέρεσσι για την ψυχολογική υπόσταση του ερωτικού γαιτανακιού. Αλλιώς δεν παίζεται το παιχνίδι.
κορίτσια δεν θέλω να σας το χαλάσω, αλλα κατα πάσα πιθανότητα πέταξε έτσι μια μαλακία να ψαρώσει το γκομενάκι (συγνώμη εξ.) κι εσείς το έχετε πάει σε άλλο lvl. Όχι τπτ άλλο τώρα θα σκέφτεται πράγματα και θάματα η κοπέλα και θα της βγει ξινό.. no expectations = no disapointments.
Αταλάντη,εγώ καλού κακού βάζω πάντα το disclaimer γιατί από τις μόδες επηρεάζονται πολλοί και τα κάνουν μετά σαν τα μούτρα τους και τους φταίει το σύμπαν.Saint, υποτίθεται ότι η ουσία του mindfuck επι ερωτικου πεδίου αυτή είναι (το κτίσιμο προσμονής κι η ανατροπή που καίει τον εγκεφαλο), αλλά όπως λες μάλλον ως μλκία το πέταξε να δει τι ψάρια θα πιάσει. Φοριέται πολύ τελευταίως, "και στο δεξί σαν κόσμημα", κρίνοντας απο τις αναφορές κι εδώ μεσα. Που αποδεικνύει ότι δεν νοειται στα σοβαρά (μιας κι η πληθυσμιακή επικαλυψη υπολογίζεται γύρω στο 10% σταθερά, και ξαφνικά όλοι περί mindfuck τυρβάζουν...)
@ΑνωνυμηΦαίνεται να είναι έξυπνος, καθώς όπως πολύ σωστά λες δεν τον ξέρεις καλά ακόμη. Ξέρεις, καμιά φορά μπερδεύουμε την ευφράδεια και την αυτοπεποίθηση, με εξυπνάδα, ενώ πρόκειται ξεκάθαρα για μεγαλοστομίες και φανφάρες. Θυμάμαι παλιότερα έναν σχολιαστή, δεν ξέρω αν γράφει ακόμη εδώ ή αν μας διαβάζει, τον Χ-Files, ο οποίος ήταν πολύ διαβασμένος σε ότι αφορά τακτικές χειραγώγησης, όχι απαραίτητα με την κακή έννοια γιατί θεωρώ ότι προσπαθούσε να βρει την άκρη του και αυτός με τα ερωτικά του, στις διαδράσεις μεταξύ ανδρών-γυναικών. Λόγω ανασφάλειας, υιοθετούμε άσκεφτα μια πρακτική που νομίζουμε ότι λειτουργεί και έχουμε τα επιθυμητά για εμάς αποτελέσματα, ενώ καταλήγει να κάνει μεγάλο κακό, αν/όταν υπάρξουν λάθος χειρισμοί. Γι' αυτό μη μασάς απ' αυτά που ακούς και όταν/εάν κάτι δεν το νιώθεις σωστό, το λες στον άλλον για να προσαρμοστεί ανάλογα. Αν δεν, τα παπουτσάκια στο χέρι και από εδώ πάνε και άλλοι.Ρίξε μια ματιά και σ' αυτό που σου στέλνει η Καραβάν', απλά για να έχεις μια ιδέα.
Και δες και μερικά πιο light για να τα κάνεις εικόνα. https://www.reddit.com/r/BDSMAdvice/comments/8lbxqs/mind_fuck_advice/Το να πάτε κάπου btw και να σε στείλει να βγάλεις το βρακάκι σου στην τουαλέτα και να του το φέρεις, πάντως, δεν το λες και mindfuck κι ας το κάνουν όλοι οι απόφοιτοι της Μεγάλης του Mindfuck Σχολής. Το λες έλλειψη φαντασίας.
Δεν θες να μαθεις ότι υπάρχουν άτομα με φετίχ τα ταμπόν όμως... :p Ηπθρλες;;(Ρηθέντος τούτου ας θυμηθούμε ολοι την ένδοξη ερωτική επιστολή του πρίγκηπα Καρόλου στην καλή του...)
Όχι Άγιε ένας χειριστικός άνθρωπος δεν είναι απαραίτητα έξυπνος. Μπορεί να νομίζει ότι είναι... Αδίστακτος είναι και δεν έχει ξέρει που πρέπει να σταματήσει.
αν σου κόβει περισσότερο θα τον τριπλάρεις για πλάκα. Εμένα μου αρέσουν οι χειριστικοί άνθρωποι, το παίζω θύμα μέχρι τελευταία στιγμή που τους κάνω τρίπλα, έχει πλάκα να βλέπεις πως σκάνε απο το κακό τους D: .
Εγώ πιστεύω ότι υστερεί κάπου ανατομικά (γκουχ γκουχ) και προσπαθεί να σε κάνει να κολλήσεις με άλλους τρόπους ώστε να μη δώσεις και πολλή σημασία σ' αυτό το *μικρό* του πρόβλημα.
Ειπα εγω στην εξομολογηση τι σκεφτηκε το μυαλο μου οταν μου το ειπε αυτο και δε το θυμαμαι;ακριβως επειδη σκεφτηκα οτι μπορει να το εννοει με πολλες εννοιες και επειδη δε μπορω να γνωριζω ακομα ποια εννοια αυτος εχει στο μυαλο του,ρωταω γνωμες και πως αντιλαμβανονται τη κατασταστη αλλοι ανθρωποι.
@κορίτσι του μπαρ, το mindfuck δε σημαίνει τον ερεθισμό του μυαλού, αλλά το κάψιμο - μπέρδεμα. Πχ, βλέπεις μια εικόνα με 2 ευθείες γραμμές να τέμνονται, αλλά είναι με τέτοιο τρόπο σχεδιασμένες ώστε να φαίνονται σαν τεθλασμενες. ΞΕΡΕΙΣ ότι είναι ευθείες, αλλά το μυαλό το αντιλαμβάνεται αλλιώς κι ενώ προσπαθείς να κάνεις τον εγκέφαλο να το δει όπως είναι, καίγεσαι.
Πενθεσίλεια ακριβώς αλλά σου διαφεύγει το γεγονός ότι έχοντας την ετυμολογία μιας λέξης δεν γνωρίζουμε τα πάντα.Και δη έναν ορισμό ψυχικής ασθένειας που έχει δημιουργηθεί και είναι πολύ συγκεκριμένος.Εσύ λοιπόν λέγοντας ό,τι βλακεία σου κατέβει και παραπληροφορώντας γιατί ήταν και η χρήση σου σε εκείνη την εξ. επικίνδυνη και αφελής δίνεις ένα ακόμα κίνητρο σε ημιμαθείς να αναπαράγουν λέξεις που δεν γνωρίζουν και να αποδίδουν και λανθασμένα λες και είναι ειδικοί επίθετα σε ανθρώπους.Ντροπή εν έτη 2019 τέτοια ημιμάθεια.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ