ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.2.2019 | 02:09

Δεν σου κρατάω κακία ..αλλά είσαι άρρωστη.

Αν με έπαιρνε τηλέφωνο σήμερα αυτό θα της έλεγα.Ήμασταν μαζί 6 χρόνια. Συγκατοίκηση, χωρισμόι, στρατός, απόσταση, αφραγκιες 5ωρα σεξ φαΐ και πίσω. Της είχα λυσει πολλά. Με είχε σώσει στα χειρότερα. Μου έδωσε ένα μαθημα πριν κάνα 8μηνο. Έμενε κάπου εξωτερικό. Δεν άντεχε άλλο μόνη αλλά τα πράγματα πήγαιναν καλά και με ήθελε δίπλα της. Πουλάω αμάξι σπάω κόμπο δέμα, παραιτούμαι από δουλειά, πακετάρω με ένα διαβατήριο μια βαλίτσα και είμαι δίπλα της. Ξεκινάω να βρω προσωρινή στέγη γιατί αυτή έμενε σε εστια. Δουλειά βρήκα από πριν. Δεν τα πάμε καλά. Δεν με θέλει. Με απωθεί με κάθε τρόπο. Παρατάει την ζωή της με πάθος. Προσπαθώ να την σώσω. Τα χω παίξει με την καθημερινότητα.ΧΩΡΊΣΑΜΕ ΣΤΑ ΓΕΝΈΘΛΙΑ ΜΟΥ. Σβήνω ένα πακέτο daviddof και μια μπουκάλα κρασί με έναν Ιταλό φίλο μου.Περνάω 4 μήνες ολομόναχος σε μια χώρα που πήγα εξαιτίας της και δεν με πήρε ποτέ ξανά τηλέφωνο. Γυρνάω Ελλάδα. Ανακαλύπτω ότι με κερατώνε με έναν άραβα που γνώρισε στο ίντερνετ και ότι τελικά διάλεξε να ζήσει με αυτόν. Περνάω 8 μήνες με κατάθλιψη και σε πλήρη αποσύνθεση στο πατρικό μου οικονομικά κατεστραμμενος και διαλυμένος. Σήμερα με πήρε τηλέφωνο μετά από 8μηνες Να μου πει ότι ανησυχεί ότι είμαι άρρωστος. Να μου πει ότι οι φρίκες της επέστρεψαν και ότι ξεκίνησε ψυχοθεραπεία και λογικά περιμένε να ακούσει από εμένα πως την είχα βοηθήσει να λύσει πολλά από τα προβλήματα της. Να ακούσει ένα σαγαπω ακόμα.Σωθηκα ρε αγάπες μου όμορφες. Σωθηκα.
13
 
 
 
 
σχόλια
Λαμβάνω την τελευταία σου φράση ως σαρκαστική και αν τα πράγματα έχουν όντως έτσι, με τα δίκια σου βουνά εδώ που τα λέμε.Ο γέγονε, γέγονε. Αυτό που είναι στο χέρι σου τώρα είναι να μην ξαναδώσεις κανένα βήμα στην άρρωστη κοπελίτσα να σε πλησιάσει. Να πάει στην ευχή να τελειώσει με τις ψυχοθεραπείες της, να γίνει καλύτερα, αλλά μακριά σου και χωρίς καμία επαφή. Και εσύ, αρκετά αποσυντέθηκες. Καιρός να πάρεις το τιμόνι της ζωής σου, στα χέρια σου.
Συμφεροντολόγα φίλε μου, μάλλον ο Άραβας της έδωσε τα παπούτσια στο χέρι. Για να σου στείλει αυτή μήνυμα και μάλιστα μετά από οκτώ μήνες, μάλλον έτσι θα είναι τα πράγματα. Είναι μάλλον μόνη της και θέλει να επιστρέψει στη ρεζέρβα της. Γιατί έτσι σε βλέπει. Μην αρχίζεις να ονειρεύεσαι λοιπόν ότι σε θέλει πραγματικά στη ζωή της. Εάν ξαναστέλνει και επιδιώκει σιγά σιγά να τα ξαναβρείτε, θα σε συμβούλευα να μην ενδώσεις. Εάν, στο μέλλον, βρει κάποιον άλλον, που να της φαίνεται πιο ενδιαφέρον, θα σε παρατήσει ξανά.Η επιλογή, δική σου.
Υπάρχουν κάτι Άραβες που είναι να τους πιεις στο ποτήρι. Πανέμορφοι. Τώρα το τι μυαλά κουβαλάνε οι περισσότεροι είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία. Έχουν γραφτεί ενδιαφέροντα βιβλία από κάποιες γυναίκες που είχαν σχέσεις με Άραβες. Δεν είναι βέβαια είναι όλοι οι Άραβες έτσι βέβαια.

Απεργία της ΓΣΕΕ