ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.2.2019 | 19:11

Αχ και να είχα παρέα

Τόσο μόνη. Θα ήθελα απόψε να είχα παρέα. Νιώθω τόσο απομονωμένη από τον κόσμο. Κάποιες φορές προσπαθώ να κοιμάμαι για να μην νιώθω τόσο πολύ την μοναξιά. Μετά ξυπνάω με βαρύ κεφάλι στην πραγματικότητα μου. Μακάρι να είχα παρέα. Δεν είχα τί να κάνω το απόγευμα και έφτιαξα ένα κέικ σοκολάτας. Ας είχα έναν άνθρωπο να το μοιραστώ. Έτσι ξαφνικά να ερχόταν μια παρέα στο σπίτι, να τους μοίραζα το κέικ και να τους έφτιαχνα σπιτική λεμονάδα ή καφέ φίλτρου βανίλια. Με έχει πλημμυρίσει η μοναξιά. Δεν έχω έναν άνθρωπο να στείλω ένα μήνυμα, να πω μια κουβεντα, να κάνω μια βόλτα. :(
5
 
 
 
 
σχόλια
Αρνούμαι να δεχτώ πως ένας άνθρωπος που ακούγεται καλόκαρδος και φιλότιμος δεν έχει παρέα. Αν θελήσεις ποτέ να μοιραστείς κάτι από τα σοβαρά και τα ασόβαρα που μας συμβαίνουν και γενικώς λίγο από το χρόνο σου, μπορείς ελεύθερα να μου στείλεις mail. :)
Πολλές φορές όταν βλέπω τέτοιου είδους δημοσιεύσεις θα ήθελα πολυ να ξέρω ποιος τις έγραψε να του στείλω ένα αίτημα φιλίας να γνωριστούμε και να βγούμε για ένα καφέ! Νιώθω πολλές φορές πως αν δεν ντρεπόταν κάποιος και δημοσίευε με όνομα θα βρίσκαμε άτομα από δω μέσα να κάνουμε έστω λίγη παρέα!
Έλα να μοιραστούμε το κέικ να σου δώσω και γω από το δικό μου που το φτιάχνω ωραίο. Άλλοτε με πορτοκάλι, άλλοτε δίχρωμο, με σταφίδες κτλ. Έχεις πολλές επιλογές! Πιάσε όμως ένα χαμομήλι γιατί το πίνω σαν τις γριές πριν κοιμηθώ!