Ανασχηματισμός: Όταν ο Θάνος Μωραΐτης έκανε αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ - Σήμερα έγινε υφυπουργός

Ανασχηματισμός: Όταν ο Θάνος Μωραΐτης έκανε αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ - Σήμερα έγινε υφυπουργός Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ
3

Ο νέος υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Θάνος Μωραΐτης, είχε στο παρελθόν χρησιμοποιήσει, σε δημόσιες παρεμβάσεις του, σκληρή γλώσσα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το νέο μέλος του υπουργικού συμβουλίου, είχε κάνει λόγο για «fake αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ», ενώ είχε αναφέρει ότι στην κυβέρνηση αξίζουν τρία Όσκαρ: της αποτυχίας, του τυχοδιωκτισμού και του διχασμού. 

Ανασχηματισμός: Όταν ο Θάνος Μωραΐτης έκανε αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ - Σήμερα έγινε υφυπουργός Facebook Twitter

Ο προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ νέος υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών είχε διατελέσει μεταξύ άλλων και υπουργός της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου. 

Ανασχηματισμός: Όταν ο Θάνος Μωραΐτης έκανε αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ - Σήμερα έγινε υφυπουργός Facebook Twitter

Ο Θάνος Μωραΐτης τον περασμένο Δεκέμβριο ανακοίνωσε στον γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής, πως δεν θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς εθνικές εκλογές. 

Ανασχηματισμός: Όταν ο Θάνος Μωραΐτης έκανε αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ - Σήμερα έγινε υφυπουργός Facebook Twitter

Όταν Μωραΐτης-Μπάρκας τσακώνονταν στην ΕΡΤ:

 
Πολιτική
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό να ιδρώσουμε όλοι μαζί τη φανέλα»

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, η οποία διήρκεσε πάνω από έξι ώρες - Στο κλείσιμό του, ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα ενότητας και συνέχειας του κυβερνητικού έργου, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη συλλογικής προσπάθειας και προετοιμασίας για τις επόμενες πολιτικές μάχες
THE LIFO TEAM
ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στη Βουλή: Η οικονομική δραστηριότητα που δεν σέβεται το περιβάλλον, είναι «οικο-ανομία»

Έδωσε ομιλία ύστερα από 27 χρόνια - Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Αθήνα
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΣΤΟ

Πολιτική / Τσακαλώτος: «Λάθος που δεν ψηφίσαμε ΠτΔ και έπεσε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου»

Το νέο ντοκιμαντέρ «Στο Χιλιοστό» του ΣΚΑΪ αποκάλυψε άγνωστα παρασκήνια και τις κρίσιμες αποφάσεις που σημάδεψαν την πορεία της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, αναδεικνύοντας τα λάθη, τις παραλείψεις και τις καθοριστικές επιλογές μέσα από τις αφηγήσεις των πρωταγωνιστών της περιόδου διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Έχει πάντως μεγάλη πλάκα η κριτική που γίνεται στην διαφθορά της περιόδου Σημίτη από ανετανόητους ψηφοφόρους ενός κόμματος που (ανάμεσα σε όλα τα άλλα χαριτωμένα χαρακτηριστικά του) τελικά αποδεικνύεται και τσοχατζοπουλική σφηκοφωλιά (από πλευράς ψηφοφόρων και, πλέον, στελεχών).