Νέα καταδίκη εργαζόμενης για πλαστογραφία στο απολυτήριο δημοτικού

Νέα καταδίκη εργαζόμενης για πλαστογραφία στο απολυτήριο δημοτικού Facebook Twitter
3

Νέο περιστατικό καταδίκης εκτυλίσσεται στην Πρέβεζα με μία εργαζόμενη μητέρα η οποία κατηγορείται ότι πλαστογράφησε τον χρόνο αποφοίτησης στο απολυτήριο δημοτικού.


Η γυναίκα και μητέρα 13 παιδιών είχε καταδικασθεί ερήμην σε κάθειρξη 8 χρόνων συνολικά για τα αδικήματα της «πλαστογραφίας με χρήση» και της «ψευδούς υπεύθυνης δήλωσης με σκοπό το κέρδος».

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο «πλαστογράφησε» το απολυτήριο δημοτικού και διόρθωσε τον χρόνο αποφοίτησης από το δημοτικό σχολείο, ισχυριζόμενη ότι τελείωσε το έτος 1980 και όχι το 1981 όπως ήταν το σωστό.

Έκανε αυτή την πράξη και προσκόμισε το συγκεκριμένο χαρτί για να καταλάβει θέση κατώτερου ή κατώτατου προσωπικού στο νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με το prevezatoday, προχώρησε στην πράξη αυτή μόνο και μόνο για να εξασφαλίσει –στο μέτρο του δυνατού- την στοιχειώδη ευπρεπή διαβίωση των 13 παιδιών της, τα 5 από τα οποία είναι ανήλικα.


Στις 5 Μαρτίου στο πενταμελές εφετείο κακουργημάτων Ιωαννίνων εκδικάζεται η έφεσή της.

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας: Πίσω στο παρελθόν για να δούμε το μέλλον

Διεθνής Ημέρα Μουσείων / Ένας δάσκαλος μάζεψε χιλιάδες αντικείμενα από τα ελληνικά σχολεία του 20ού αιώνα

Στο Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, ο Θεόδωρος Τσιλίκας έχει συγκεντρώσει μοναδικά ντοκουμέντα της εκπαίδευσης στα δημοτικά της Ελλάδας, από παλαιά ή ακόμη και εγκαταλελειμμένα σχολεία.
ΜΑΚΗΣ ΠΟΛΛΑΤΟΣ

σχόλια

3 σχόλια
"ισχυριζόμενη ότι τελείωσε το έτος 1980 και όχι το 1981 όπως ήταν το σωστό."Μπορει να μου εξηγησει καποιος ποιο μπορει να ηταν το οφελος απο κατι τετοιο;Καλα κανουν και τα ελεγχουν ολα, ομως καλυτερα να δειξουν ζηλο στου διευθυντές νοσοκομείων με πλαστα πτυχια παρα στις καθαρίστριες που εχουν πειραξει ενα χρονο στην δηλωση τους.
Ο γιατρός, διοικητής, τι στο καλό ήταν, με τα πλαστογραφημένα πτυχία τι κάνει και που βρίσκεται; Εδώ βρίσκει η δικαιοσύνη να εξαντλήσει την αυστηρότητα της;