ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.2.2019 | 01:37

Παιδί

Είμαι 21 και εκείνος 20. Είμαστε μαζί 2 χρονια και κάτι. Μου πρότεινε να μείνουμε μαζί. Αγαπιόμαστε πάρα πολύ και ειμαστε τρελά ερωτευμένοι κάθε μέρα που περνάει είναι υπέροχη. Όμως έχει εδώ και ένα χρόνο που έχω σκέψεις καθημερινά για το ότι θα ήθελα πολύ ένα παιδί. Το βιολογικό μου ρολόι χτύπησε νωρίς και αυτός το ξέρει. Δεν ξέρω αλλά δεν μπορώ να περιμένω άλλο και εκείνος μου λέει να κάνω λίγο ακόμα υπομονή. Θέλει να γίνουν με την σειρά. Θέλει να παντρευτούμε και μετά να κάνουμε παιδι αλλά ρε παιδιά δεν αντέχω άλλο το θέλω πάρα πολύ. Ένα μωρό να κλαίει ασταμάτητα και να το αγαπάω όσο τίποτα στον κόσμο γιατί απλά είναι το παιδι μου ότι και αν κάνει. Δώστε καμιά συμβουλή πως να το επισπευσω!! Μιλάω σοβαρά...ΘΕΛΩ ΠΑΙΔΙ
7
 
 
 
 
σχόλια
Ακριβώς. ΘΕΛΕΙΣ παιδί. Και το θέλεις τώρα. Στη θέση του συντρόφου σου μπήκες καθόλου; Τέτοιες αποφάσεις λαμβάνονται από κοινού, λαμβάνονται συνειδητά και με απόλυτη σοβαρότητα και προϋποθέτουν κοινό όραμα. Αν δεν υπάρχουν τα παραπάνω, δεν έχει νόημα. Καλύτερα να συνεχίσετε χωριστά αν έχετε διαφορετικά θέλω, γιατί και ένα παιδί δεν είναι απλή υπόθεση, ενώ θα ήταν άδικο να έρθει στον κόσμο κατόπιν οποιουδήποτε (καταστροφικού) συμβιβασμού.
Κοιτάξτε πρώτα να φτιάξετε πρώτα τη ζωή σας και οι δύο επαγγελματικά ώστε να βελτιωθείτε οικονομικά. Αν είστε ακόμα μαζί, αγαπημένοι και συνειδητοποιημένοι προχωράτε σε γάμο και παιδί ή ότι άλλο επιθυμείτε τέλος πάντων. Δεν βλέπω να υπάρχει λόγω βιασύνης. Τα παιδιά είναι ευθύνες . Το σκυλί και το παιδί δεν είναι το ίδιο πράγμα και ευτυχως που δεν είναι.
ξεκινα με ενα σκυλο στην αρχη...κ αν τα καταφερεις εκει κανε κ ενα παιδι.αλλιως σε βλεπω να ερχεσαι εδω κανα 2 χρονακια μετα κ να μας λες πως σε παρατησε ο αλλος..πως δεν ηταν αυτο που φανταζοσουν πως η μητροτητα ειναι δυσκολη...κλπ ωραια.
Κατά πάσα πιθανότητα θα χωρίσεις με το αγόρι σου. Ρωτά 30αρηδες να σου πουν αν ξέρουν μια σχέση που άντεξε από τα 20 μέχρι τα 30. Καμία. Άσε τις τρελές για παιδι για καμία 10ετία αργοτερα.
Εγώ ξέρω πολλούς 30ρηδες και 40ρηδες που έχουν σχέση από τα 20 κι έχουν και παιδιά. Το τι κάνουν οι άλλοι δεν θα πρέπει να μας επηρεάζει στο τι θέλουμε να κάνουμε εμείς.