Η απάντηση των «Ράδιο Αρβύλα» για τη διαρροή του βίντεο Τσίπρα – Στάη στο Open

Η απάντηση των «Ράδιο Αρβύλα» για τη διαρροή του βίντεο Τσίπρα – Στάη στο Open Facebook Twitter
10

Αποκαλυπτική είναι η ανακοίνωση από την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» για το πώς η εκπομπή απέκτησε το πολυσυζητημένο βίντεο από τη συνέντευξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Έλλη Στάη.

Χθες, η δημοσιογράφος Έλλη Στάη υπήρξε αιχμηρή με τον ΣΚΑΪ και τον Αντώνη Κανάκη κάνοντας λόγο ακόμη και για προϊόν υποκλοπής, αλλά η ανακοίνωση των Ράδιο Αρβύλα κρύβει μια ανατροπή καθώς δείχνει προς το Open και μάλιστα λάθος δικό τους.

Η ανακοίνωση απάντηση των Ράδιο Αρβύλα:

Επειδή διατυπώθηκαν δημόσια (από έλλειψη ενημέρωσης για τα πραγματικά γεγονότα θέλουμε να πιστεύουμε), αναληθείς ισχυρισμοί για θέματα στα οποία έχουμε ιδιαίτερη ευαισθησία, όπως η υποκλοπή ή η κλοπή υλικού, είμαστε υποχρεωμένοι - με πολύ καλή διάθεση προς όλους τους εμπλεκόμενους - να αποκαταστήσουμε την αλήθεια σχετικά με την προέλευση του αποσπάσματος από τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού "Open", που προβλήθηκε στην εκπομπή μας τη Δευτέρα 11/2/19.

Όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και τώρα, δεν έχει γίνει ποτέ χρήση κανενός προϊόντος υποκλοπής από την εκπομπή "Ράδιο Αρβύλα".


Η εκπομπή χρησιμοποιεί αποκλειστικά και μόνο, υλικό που έχει ήδη δημοσιοποιηθεί, είτε στον τύπο, είτε στην τηλεόραση, είτε στο διαδίκτυο.

Ενημερώνουμε λοιπόν, πως και το εν λόγω απόσπασμα ήταν απολύτως "δημόσια εκτιθέμενο προϊόν" και πως καμία υποκλοπή δεν υπήρξε από κανέναν.


Συγκεκριμένα, στις 10 Ιανουαρίου, η συνέντευξη του πρωθυπουργού μαζί με το απόσπασμα αυτό, δημοσιοποιήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό "Open" στο web tv του.


Από εκεί, από το web tv του "Open" δηλαδή, οι συνεργάτες μας αλίευσαν το ήδη δημοσιοποιημένο αυτό απόσπασμα, στις 11 η ώρα το πρωί της 10ης Ιανουαρίου.

Ευχαριστούμε πολύ,
"Ράδιο Αρβύλα"

TV & Media
10

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το House of the Dragon επιστρέφει στις 21 Ιουνίου με νέο trailer γεμάτο φωτιά και αίμα

TV & Media / Το House of the Dragon επιστρέφει στις 21 Ιουνίου με νέο trailer γεμάτο φωτιά και αίμα

Το HBO έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer της 3ης σεζόν του House of the Dragon και ανακοίνωσε ότι η σειρά επιστρέφει στις 21 Ιουνίου. Ο πόλεμος των Ταργκάριεν περνά πλέον σε ανοιχτή σύγκρουση, με τη νέα σεζόν να προαναγγέλλεται πιο σκοτεινή, πιο βίαιη και πιο φιλόδοξη από τις προηγούμενες.
THE LIFO TEAM
Το Euphoria έκανε τον γάμο του Nate και της Cassie έναν αιματηρό εφιάλτη

TV & Media / Το Euphoria έκανε τον γάμο του Nate και της Cassie έναν αιματηρό εφιάλτη

Το τρίτο επεισόδιο της νέας σεζόν του Euphoria κατέληξε σε μια από τις πιο βίαιες σκηνές της σειράς, με τον Nate του Τζέικομπ Ελόρντι να πληρώνει με αίμα τα χρέη του, τη νύχτα του γάμου του με την Cassie.
THE LIFO TEAM
Ο Diddy έχασε την αγωγή των 100 εκατ. κατά του NBC για το «Bad Boy» ντοκιμαντέρ

TV & Media / Ο Diddy έχασε την αγωγή των 100 εκατ. κατά του NBC για το ντοκιμαντέρ «Bad Boy»

Δικαστής στη Νέα Υόρκη απέρριψε την αγωγή των 100 εκατ. δολαρίων που είχε καταθέσει ο Sean “Diddy” Combs κατά του NBCUniversal και του Peacock για το ντοκιμαντέρ Diddy: The Making of a Bad Boy, κρίνοντας ότι δεν μπορούσε να στηριχθεί ο ισχυρισμός πως το φιλμ ήταν αυτό που του κατέστρεψε τη φήμη.
THE LIFO TEAM

σχόλια

6 σχόλια
Δεν ήταν πικρόχολη ανακοίνωση, οι Αρβύλα είναι ημιγραμματιζούμενοι άνθρωποι που ασχολούνται με καφετέριες ρακέτες ραδιόφωνα και τηλεόραση και το πάιζουν οι κριτές των πάντων, πνευματικοί άνθρωποι, καθοδηγητές, και συχνά η σάτιρά τους είναι άστοχη (μέτρια νούμερα τηλεθέασης εδώ και 3 χρόνια by the way). Το ότι έχεις ένα υλικό στα χέρια σου δε σε αναγκάζει να το παίξεις υποχρεωτικά, αλλά το αξιολογείς. Επίσης οι θέσεις και τα αξιώματα είσαι σ αρεσουν είτε όχι τα σέβεσαι αν σέβεσαι το δημοκρατικό πολίτευμα, που μέχρι στιγμής είναι το ιδανικό και μας εξασφαλιζει ελευθερίες. Ο Κανάκης είναι κλασικός εξυπνάκιας Έλληνας που νομίζει ότι είναι κάτι που δεν είναι ....γι αυτό δεν πάμε ποτέ μπροστά. Η αυτοκριτική δεν βλάπτει κανέναν
Η πολύ αυτοπεποίθηση κ Σταη, κάνει κακό. Πριν κάνουμε μια τόσο πικρόχόλη ανακοίνωση, το ψάχνουμε. Έτσι απλά! Δεν ξέρω αλλά αυτή η τροπή που πήρε το θέμα , μου άρεσε......
Οταν βγαινει η Σταη εκ μερους του Open και μιλαει για υποκλοπη, ενω τελικα -αθελα προφανως- το καναλι εβγαλε το υλικο δημοσια απο μονο του, πως αλλιως να χαρακτηριστει;
Οι Αρβυλα μια χαρα εχουν διαφημιστει και πριν απο αυτο, τωρα το Open γιατι να θελει εκ των υστερων να διαφημισει μια συνεντευξη που ειχε πολυ χαμηλη ακροαματικοτητα και κανεις δε θα παρακολουθησει ξανα δε ξερω. Ωραιες οι θεωριες συνωμοσίας, αλλα να εχουν και λιγο νοημα.