ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.2.2019 | 22:44

Τι να κάνω

Η θεία μου εδώ και κάτι χρόνια είναι παντρεμένη με έναν τυπο. Νεοι και δύο ηλικιακά. Ο τύπος αυτός είναι τρομερά αντιπαθητικός. Απ'την πρώτη γνωριμία φέρεται με ξινιλα σ εμένα και την οικογένειά μου χωρίς προφανή λόγο. Εμείς απ'την μεριά μας πάντα είμαστε ευγενικοί, εγκαρδιοι και προσπαθούμε να τον προσεγγίσουμε. Κάθε προσπάθεια έπεσε στο κενό. Κάνει πως δεν μας βλέπει, αλλάζει δρόμο για να μη μας μιλήσει, του μιλάμε εμείς κάνει πως δεν ακούει... Και περνάω στο προκειμενο. Τις προάλλες βρεθήκαμε σε μια γιορτή. Προσπαθουσαν οι δικοί μου να τον χαιρετήσουν αυτός έκανε πως δεν άκουγε..με τα πολλά...τους μίλησε για λίγο. Πάνω στην κουβέντα, ο πατέρας μου του είπε χαριτολογώντας πως τόσα χρόνια "συγγενείς", δεν έχει έρθει σπίτι να μας επισκεφθεί. Και απαντάει αυτός με θράσος: δε γίνεται να πηγαίνω σε όλους κι σ οποιον δεν αρέσει, ξύδι!Ο πατέρας μου ξαφνιασμένος απ'την αγένεια, δεν απάντησε καθόλου και σταμάτησε εκεί η συζήτηση. Μετά απ'αυτό το περιστατικό οι γονείς μου είναι αποφασισμένοι να μην του ξαναμιλησουν και συμφωνώ με αυτό. Όμως σκέφτομαι να ενημερώσω τη θεία μου για τη συμπεριφορά του αντρα της, αν και οι δικοί μου θέλουν να λήξει εδώ το θέμα. Επίσης εχω σπαστεί τόσο με τον τύπο που θέλω όποτε μου δωθεί η ευκαιρία να του πω κάτι και να τον ταπώσω αλλά δε μπορώ να σκεφτώ τι.. Εσείς τι θα κάνατε σε αυτή την περίπτωση;
5
 
 
 
 
σχόλια
Ίσως να μην είναι προφανής ο λόγος της συμπεριφοράς του σε σένα όμως κάποιος λόγος θα υπάρχει σωστά; Θα μπορούσες να τον ρωτήσεις αν και δεν βλέπω γιατί σε ενδιαφέρει αυτο το θέμα. Έχεις γράψει όλο αυτό για να πεις τι; Ότι ο τρόπος συμπεριφοράς του δεν συμβαδίζει με τις δικούς σας κανόνες; Ότι δεν έχει ανάγκη την αποδοχή σας; Και στην τελική, τι είναι η ευγένεια, τι ορίζει αυτό; Εγώ στην περίπτωση αυτή ίσως και να σου συμπεριφερόμουν με περισσότερη ξινίλα διότι αντιλαμβάνομαι πόσο ενοχλητικό είναι άσχετοι να επεμβαίνουν στη ζωή σου και να σου λένε τι πρέπει να κάνεις. Άσε τον άνθρωπο ήσυχο, κακιασμένη.
Συμφωνώ με τους γονείς σου,απλά σταματήστε να ασχολείστε μαζί του και να του μιλάτε. Όσον αναφορά για την θεία σου,ξέρει τον άνθρωπο που έχει παντρευτεί. Εάν ποτέ σου δοθεί η ευκαιρία να της πεις κάτι για την συμπεριφορά του συζύγου της μπορείς να της πεις αλλά μόνο τότε,παραπέρα δεν αξίζει να ασχοληθείς.
Δε νομίζω όντως πως αξίζει περαιτέρω ασχολία με το θέμα ,ο τύπος δεν πρόκειται να αλλάξει ξαφνικά και η θεία σου δε νομίζω να σε η σας υποστηρίξει ,συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις σε κατηγορούν και για φταιχτη και πως ζηλεύεις, πως όλα είναι στο μυαλό σου κτλ κτλ οπότε μακριά και αγαπημένοι!Κάποια στιγμή η ίδια ίσως το καταλάβει ή ίσως και να μη θελήσει ποτέ να το καταλάβει οπότε εξαρτάται μόνο από τη θεία σου από κανέναν άλλο.