ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.2.2019 | 21:11

Σεβασμος

Κουραστηκα.Εχω παραπανω κιλα και προσπαθω να τα χασω εως τωρα εχω χασει 17 κιλα και μου μενουν αλλα 20. Ποτε δεν ζητησα απο κανεναν να με αγαπησει η να με συμπαθησει με το ζορι ουτε να μου χαιδεψει τα αυτια οτι ειμαι υγειης.Το μονο που ζητησα ηταν να μην μου φερονται λες και ειμαι ανθρωπος 2ης κατηγοριας! Σεβομαι τους παντες και εχω μαθει να φερομαι σε ολους καλα ανεξαρτητος εξωτερικης εμφανισης.Γιατι μερικοι κανουν σαν λισασμενοι οταν τα υπερβαρα ατομα ζηταμε να μας φερονται με σεβασμο; Μπορει μερικοι φανατικοι να λενε μπουρδες τυπου θα βγουμε ραντεβου ειτε θες ειτε οχι αλλιως εισαι ρατσιστης! Οι πλειονοτητα δεν ειμαστε ετσι απλως θελουμε να μας φερονται οπως τους αλλους... το ιδιο παει βεβαια και για τα πολυ αδυνατα ατομα που επισης αξιζουν σεβασμο!
4
 
 
 
 
σχόλια
Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες. Όλα είναι θέμα παιδείας. Αλλά που να τη βρεις την παιδεία στο Ελλαδιστάν. Άτομα που φέρονται ναρκισσιστικά σε υπέρβαρα ή παχύσαρκα άτομα, το ίδιο ναρκισσιστικά θα φέρονται και σε άτομα που δεν ανήκουν στα δικά τους χαρακτηριστικά. Γράψτους στα παλαιότερα των υποδημάτων σου, και εάν τύχει και σε προσβάλουν ανταπέδωσε τα ίδια. Η ζωή είναι αγώνας επιβίωσης. Εάν σκύψεις το κεφάλι θα σε πατήσουν χειρότερα.
Ζητάς κάτι δυσεύρετο για την σημερινή εποχή, ευγένεια και σεβασμό. Εδώ φέρονται άσχημα σε ασθενείς, παρκάρουν σε ράμπες αναπηρων, επικρίνουν κάποιους άλλους για τις προτιμήσεις τους. Άσχετα φαινομενικά μεταξυ τους, αλλα πολύ σχετικά με το θεμα της παιδείας, που λέει και η rosestar πιο πάνω. Επισης, τέτοια άτομα είναι εγωκεντρικα και ατομικιστες, εγώ είμαι και οι απόψεις μου και κανείς άλλος. Αν όμως συμβεί κάτι αντιστοιχο σε κάποιο δικό τους άτομο, να δεις πως αλλάζουν απόψεις, ως επί το πλείστον. Μην δίνεις σημασία, κακία υπάρχει παντού, να είσαι συγκεντρωμένη στον στόχο σου και με υπομονή και θέληση θα χάσεις και τα υπόλοιπα. Α, και καμία παρασπονδία αραιά και που δεν πειράζει.
Δεν ξέρω τι γίνεται σε πολλές άλλες κοινωνίες, αλλά εδώ πολλοί νιώθουν ανώτεροι μειώνοντας τους άλλους όπου πονάνε.Επειδή όμως δεν αξίζει να είσαι στο έλεος των περισσότερων, να μην επιτρέπεις όσο μπορείς να σε απαξιώνουν. Τα άτομα που σκέφτονται και πραττουν έτσι, είναι άτομα που καλό είναι να μη σε νοιάζει η γνώμη τους, αλλά όσο χρειάζεται να έρχεσαι σε επαφή δεν θα τους επιτρέπεις να σε πατάνε. Τι νομίζεις; Πάνω στους φόβους μας παίρνουν ανάστημα.;)

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ