Δολοφονία Τοπαλούδη: Καθηγητής καταγγέλλει ότι ο πατέρας του 21χρονου τον απείλησε για να μη μιλήσει

Δολοφονία Τοπαλούδη: Καθηγητής καταγγέλλει ότι ο πατέρας του 21χρονου τον απείλησε για να μη μιλήσει Facebook Twitter
4

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, από τις καταθέσεις καθηγητών των δύο κατηγορουμένων για την υπόθεση, στην ανακρίτρια Ρόδου. 

Μάλιστα ένας από τους καθηγητές καταγγέλλει ότι απειλήθηκε από τον πατέρα του 21χρονου κατηγορούμενου για να μη μιλήσει για την παραβατική συμπεριφορά του γιου του.

«Στις 4 Μαρτίου 2014, ο Ροδίτης πήρε για άλλη μία φορά αποβολή, γιατί τσακώθηκε με έναν μαθητή με τον οποίο ξυλοκοπήθηκαν με μπουνιές, γροθιές και ένα γκλοπ. Για το περιστατικό κλήθηκε η αστυνομία. Συνάντησα τον πατέρα του μετά τη δολοφονία. Με έβρισε, με έφτυσε και με απείλησε γιατί είχα μιλήσει στους δημοσιογράφους. Μου είπε αν ξαναμιλήσεις θα δεις τι θα πάθεις», κατέθεσε ο καθηγητής του ΕΠΑΛ Αρχαγγέλου.

«Τον είχα δει να χτυπάει μαθητές ακόμα και με γκλοπ», αποκάλυψε ο γυμνασιάρχης του σχολείου, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Star. 

«Ήταν ένα παιδί, το οποίο είχε προβληματική συμπεριφορά και εμπλεκόταν πάντα σε φασαρίες. Δεν είχε όρια και αξίες. Δεν τον ενδιέφερε τίποτα γύρω του. Συνεχώς καλούσα τους γονείς του. Ερχόταν μόνο ο πατέρας, ο οποίος μου έλεγε ότι δεν μπορούσε να τον νουθετήσει και να τον συμμαζέψει», πρόσθεσε. 

Όπως λέει ο δικηγόρος της οικογένειας Τοπαλούδη, Αλέξης Κούγιας, ο 21χρονος, που κατηγορείται μαζί με έναν 19χρονο για το έγκλημα, ήταν «πραγματικά μάστιγα για τα σχολεία στα οποία φοίτησε. Ήταν μάστιγα απέναντι στους καθηγητές του. Άλλαξε πολλά σχολεία λόγω της συμπεριφοράς του. Πρόκειται για ένα παιδί που δεν έχουν ξανασυναντήσει οι καθηγητές».

Ελλάδα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Κατά τα άλλα στις επαρχιες συνέχεια πέφτουν από τα σύννεφα και όλοι είναι καλοί άνθρωποι και γείτονες που δεν έχουν δώσει ΠΟΤΕ δικαίωμα. Βέβαια τι σημασια εχουν όλα αυτα πια, μετά από τα φοβερά γεγονότα που συνέβησαν