Έρχεται το πολύ γρήγορο ίντερνετ

Έρχεται το πολύ γρήγορο ίντερνετ Facebook Twitter
3

Μέσα στους δύο επόμενους μήνες αναμένεται ότι θα μπορούν οι Έλληνες χρήστες του διαδικτύου να χρησιμοποιούν το πολύ γρήγορο ίντερνετ(vdsl) που θα δουλεύει με ταχύτητες οι οποίες θα φτάνουν τα 50 Mbps. Χθες η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων ενέκρινε κατ' αρχήν την ταυτόχρονη διάθεση στην αγορά χονδρικής και λιανικής των υπηρεσιών VDSL με την επιφύλαξη καθορισμού των ειδικότερων όρων και προϋποθέσεων (τιμή διάθεσης κ.λπ.) στην επόμενη ολομέλεια της Αρχής την ερχόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το Έθνος, η Επιτροπή ενέκρινε και τις τιμές που έχει ανακοινώσει ο ΟΤΕ και που ξεκινούν από 19,90 ευρώ/μήνα για ταχύτητες έως 30 Mbps και φτάνουν τα 29,90 για ταχύτητες μέχρι και 50 Mbps μέσω VDSL.

Τech & Science
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποιος θα ελέγχει την AI; Ο Zuckerberg απαντά με μανιφέστο 6.500 λέξεων

Τech & Science / Ποιος θα ελέγχει την AI; Ο Zuckerberg απαντά με μανιφέστο 6.500 λέξεων

Ο Ζούκερμπεργκ παρουσιάζει την AI ως υπόσχεση ελευθερίας για όλους. Πίσω όμως από το μανιφέστο των 6.500 λέξεων, η Meta ζητά λιγότερους περιορισμούς και κεντρικό ρόλο στη νέα εποχή της «υπερνοημοσύνης»
THE LIFO TEAM
ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ

Τech & Science / Τα κουνούπια έχουν τις προτιμήσεις τους: Οι αγαπημένοι «στόχοι» κάθε είδους

Διαφορετικά είδη κουνουπιών προτιμούν διαφορετικούς ανθρώπους. Η κατανόηση του τι κάνει ορισμένους ανθρώπους «μαγνήτες» για τα κουνούπια θα μπορούσε να βοηθήσει τους επιστήμονες να αναπτύξουν νέους τρόπους για την αντιμετώπιση των ασθενειών που μεταδίδονται από αυτά
THE LIFO TEAM
MYSPACE ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Τech & Science / Επιστρέφει το MySpace; Τι ξέρουμε μέχρι τώρα, οι δηλώσεις των ιδιοκτητών και οι δυσκολίες

Σήμερα, το MySpace έχει μια χρυσή ευκαιρία να προσελκύσει τη νεότερη γενιά, η οποία βιώνει έντονη ψηφιακή κόπωση και δείχνει να γοητεύεται από τις αναλογικές συσκευές, τις πιο απλές πλατφόρμες και την αισθητική των early 2000s
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Οι τιμές είναι υπερβολικές. Στην Ελλάδα πλήρωνα στην Cyta κάτι περισσότερο από 35 ευρώ το μήνα (70+ το δίμηνο) για ταχύτητα 8Μbps/768Kbps. Στην Σουηδία πληρώνω περίπου 22 ευρώ για ταχύτητα 100Mbps/10Mbps.Το κακό είναι ότι για να έχεις ίντερνετ στην Ελλάδα "υποχρεούσε" να έχεις και τηλέφωνο (τηλεφωνική γραμμή). Ενώ στην ουσία είναι άχρηστο από τις στιγμή που υπάρχουν τόσα λογισμικά επικοινωνίας π.χ. Skype.