ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.2.2019 | 15:24

ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Λόγω των υποψηφιοτήτων για Όσκαρ, '' η ευνοούμενη'' ' όταν θα βγει επίσημα την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου (γιατί αυτή την εβδομάδα βγήκε κάπως σαν preview σε δύο μόνο αίθουσες) θα βγει σε πολλές αίθουσες.Αυτό είναι καλό για τις εισπράξεις, αλλά τι κρίμα που θα πάει ο κάθε άσχετος που δεν έχει ιδέα από το κινηματογραφικό σύμπαν του σπουδαίου κινηματογραφιστή και θα το παίζει και κριτής κιόλας.Θα μαζέψουν οι αίθουσες πανάσχετο τηλεοπτικό κοινό που επειδή θα έχουν τελειώσει τα ριάλιτι που βλέπει στην τηλεόραση, θα επιλέξει να πάει να δει την ταινία και θα το πάιζουν κι ειδικοί επί του σινεμά κιόλας.Τι έχουν να ακούσουν τα αυτιά μας από τους κινηματογραφικά και γενικώς καλλιτεχνικά απαίδευτους...
6
 
 
 
 
σχόλια
Ποιοτική εξομολόγηση ενός ολομόναχου -αληθινά ολομόναχου όπως διατυμπανίζει κιόλας λες και έχει η ιδιότητα βαθμίδες ή παράσημα. Και κρίνει και τον υπόλοιπο "άσχετο και απαίδευτο κόσμο". Μετά τους αγνώστους που δεν σου μιλάνε στον δρόμο και τις γνωριμίες που δεν καταδέχεσαι να κάνεις με την "πλεμπαρία", σειρά πήραν οι απαίδευτοι και οι μη μυημένοι. Μήπως το πρόβλημά σου ωστόσο, είναι ότι δεν σε καταδέχονται στην κάστα τους, ούτε οι ποιοτικοί, οι κουλτουριάρηδες, οι καλλιεργημένοι; Γιατί όλοι αυτοί, μια χαρά παρεάκι είναι. Πάλι εσύ στην απέξω; Και πάλι οι άλλοι, οι απαίδευτοι,οι αγενείς, οι μικρόψυχοι, οι ήδη σε παρέες δεν μπορούν να καταλάβουν τους αληθινά και βαθιά ολομόναχους; Ρε τι γίνεται στον κόσμο!
Πρώτον, όσοι είναι καλλιτεχνικά απαίδευτοι (σύμφωνα με τα λεγόμενά σου) δεν θα δούνε Λάνθιμο, αλλά κάτι πιο εμπορικό και ευκολοχώνευτο.Δεύτερον, δεν το ξέραμε να βάζουμε πόρτα και στα σινεμά για να βλέπουν τις ταινίες μόνο αυτοί με πτυχίο θεατρολόγου. Τρίτον, έλεος με τη σνομπαρία, πρόσεξε μη σου πέσουν τα Όσκαρ από το ράφι!
Οι καλλιτεχνικά εκπαιδευμένοι όμως καλό θα ήταν να είναι πιο επιεικείς όμως με την πλέπα ..Άλλωστε ανωτερότητα είναι να θες να κάνεις τους άλλους καλύτερους και όχι να τους υπενθυμίζεις την κατωτερότητα τους ..

COVID

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ